-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ramunė Kurienė grįžta į LNK

Po 11 metų pertraukos į LNK eterį grįžta TV laidų vedėja ir aktorė Ramunė Kurienė. Savo televizijos karjerą Ramunė prieš daugiau kaip dešimtmetį pradėjo LNK infošou „N-14“, kurią vedė kartu su Redita Dominaityte.
Ramunė Kurienė
Ramunė Kurienė / TV3 nuotr.
Temos: 1 LNK

„LNK – mano pirmoji darbovietė, esu kupina jai sentimentų. Su šia televizija susiję tik geriausi prisiminimai. Vien atmosfera ten kokia buvo, koks puikus kolektyvas. O kokia vieta – Lapės, kaimo pakraštys...“, - prisiminimais dalijosi Ramunė Kurienė.

Naująjį sezoną LNK televizijoje Ramunė vaidins humoro laidoje „Laba diena“.

„Tai man – tikras išbandymas, einu su baime, nežinomybe ir jauduliu. Humoro laida man – naujas žanras, tai yra kur kas sunkiau nei prieš kamerą paskaityti tekstą. Čia reikia daug improvizacijos. Prajuokinti žmones daug sunkiau, nei suvaidinti dramą. Tikiuosi, kad man pavyks ir žmonėms patiks mano kuriami personažai“, - sakė Kurienė.

Pasak Ramunės, ji pasiilgo aktorystės. „Gilioje kertelėje širdies labai norėčiau grįžti vaidinti. Gal net į teatrą? Man atrodo, kad tikrojo aktoriaus vieta – teatras. Norčiau suvaidinti ir lietuviškame kine, pas gerą režisierių, kurių Lietuvoje netrūksta“, - prisipažino moteris.

Humoristinėje LNK laidoje „Laba diena“ Ramunė vaidins kartus su Vilniaus Mažojo teatro aktoriumi Arvydu Dapšiu, aktore Renata Kutinaite, dainininke Vitalija Katunskyte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius