-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Raudonkepuraitės“ istoriją vaidino žinomų tėvų vaikai (nuotraukos)

Sekmadienio popietę į Vilniaus „Raganiukės“ teatrą vaikus kartu su tėvais pakvietė kalėdiškas labdaros renginys. Remiant TV3 išsipildymo akciją susirinkusiems dainas dovanojo atlikėja Agnieška, jaunieji dainininkai, o linksmą improvizuotą pasaką „Raudonkepuraitė pusnyse“ vaidino garsių žmonių vaikai.
Sekmadienį Vilniuje, „Raganiukės“ teatre, įgyvendindami idėją „vaikai – vaikams“ ir prisidėdami prie „Išsipildymo akcijos“ kalėdiniame spektaklyje vaidino žinomų tėvų - Leonardo Pobedonoscevo, Mariaus Jampolskio, Jokūbo Bareikio Žygio Stakėno ir dainininkės Agnieškos vaikai.
Iš kairės: Agnieškos sūnus Lukas, L.Pobedonoscevo dukra Emilija, J.Bareikio dukra Barbora, jaunoji aktorė Luka, Ž.Stakėno sūnus Kajus ir M.Jampolskio sūnus Dovydas. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tiesa, spektaklio susirinkusiems teko ilgokai palaukti – jis vėlavo beveik pusvalandį, nes žiūrovai neskubėjo burtis į salę. Kai šurmulys pagaliau nutilo, pasirodė Raganiukė, paskelbusi pasakos pradžią. Tačiau pirma skambėjo Agnieškos ir mergaičių atlikėjų dainos, o mažieji žiūrovai spėjo aptingti. Bet artėjo ilgai laukta akimirka – vaikų iškviestas Kalėdų Senelis pasikvietė mažuosius aktorius.

Kaip pasakojo „Raganiukės“ teatro atstovai – vaikai nerepetavo, o scenoje turėjo veikti ekspromtu. Ne visiems mažiesiems aktoriams patiko tokia mintis. Raudonkepuraitės močiutę turėjusi vaidinti aktoriaus Leonardo Pobedonoscevo dukrytė Emilija pareiškė norinti būti ragana, o ne senele. Kai atėjo jos eilė pasirodyti – mergaitę pakeitė „dublerė“. Nedrąsus buvo ir laidos „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ vedėjo Žygio Stakėno sūnus Kajus, turėjęs vaidinti vilką. Po pirmųjų akimirkų ant scenos jis pasiprašė pas tėtį ant rankų. Neramiai į mamą žvilgčiojo ir dainininkės Agnieškos sūnus Lukas. Raudonkepuraitės vaidmuo teko aktoriaus Jokūbo Bareikio dukrytei Barborai, o Mariaus Jampolskio sūnus Dovydas turėjo vaidinti „pagalbininką“.

Patys aktoriai L.Pobedonoscevas ir M.Jampolskis vaikų pasirodymo žiūrėti neatėjo. Kartu su antomis pusėmis vaidinimą stebėjo Agnieška, Ž.Stakėnas ir J.Bareikis. Režisieriaus-Kalėdų Senelio vadovaujami vaikai, kad ir su dubleriais, surengė smagų pasirodymą. Salė ne kartą pratrūkdavo juoku, nors patys aktoriukai ir atrodė susikaustę. Jiems po spektaklio buvo išdalintos dovanėlės. Visos lėšos, gautos už parduotus bilietus, atiduotos vaikų globos namams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius