-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Redirected“ paršeliai Kanuose mėgaujasi pirmaisiais šlovės spinduliais

Naujo Emilio Vėlyvio filmo „Redirected“ komanda – Andrius Paulavičius, Mindaugas Papinigis bei žymieji jų kelionės draugai paršeliai Žibutė ir Gvazdikas, vakar pasiekė Kanus, kuriuose šiandien prasidės kasmetinis Kanų kino festivalis. Raudonu kilimu „Redirected“ žvaigždės žengti dar nespėjo, tačiau žavingos prancūzų policininkės liaupsių ir praeivių fotoaparatų blyksčių jau sulaukė.
Pasivaikščiojimas Kanuose
Pasivaikščiojimas Kanuose / Filmo kūrėjų nuotr.

 Tik atvykusi į Kanus, „Redirected“ komanda nusprendė pramankštinti kojas ir pasivaikščioti pagrindinėmis Kanų gatvėmis, kuriose jau būriavosi į kino festivalį besirenkantys kino industrijos bei žiniasklaidos atstovai. Tačiau paršeliais vedini ir praeivių dėmesiu besimėgaują aktoriai A.Paulavičius ir M.Papinigis netikėtai buvo sustabdyti Kanų policijos.

„Nesupratę, ką prancūziškai mums sako policininkė, bet įtarę, jog prašo leidimo vedžioti paršelius miesto gatvėje, pagūžčiojome pečiais, sumurmėjome kažką angliškai ir pradėjome dairytis, kur čia reiktų bėgti. Tačiau žavioji policininkė greit supratusi, kad prancūziškai su mumis nesusikalbės, prakalbo angliškai ir, didelei mūsų nuostabai, mandagiai paprašė nusifotografuoti su kiaulaitėmis. Nepraėjus nė porai minučių, prie kiaulaičių jau fotografavosi visa minia policininkų“, – pasakojo A.Paulavičius.

Šiltai pasiglėbesčiavę, apsikeitę šypsenomis ir nuoširdžiais rankų paspaudimais „Redirected“ aktoriai iš Kanų policijos sulaukė pažado, jog kiaulaitės ir jų šeimininkai gali būti ramūs dėl apsaugos visos savo viešnagės metu.

Po malonių netikėtumų Kanų kino festivalio išvakarėse Žibutė ir Gvazdikas už puikų pasirodymą bei žvaigždėms būdingą išdidumą buvo apdovanoti dviguba porcija miežinių grūdų su jogurtu.

Po repeticijos Kanų gatvėse ir pirmųjų šlovės spindulių šį vakarą „Redirected“ komanda su paršeliais priešakyje žengs raudonuoju Kanų kino festivalio kilimu.  

Filmo kūrėjų nuotr./Pasivaikačiojimas Kanuose
Filmo kūrėjų nuotr./Pasivaikščiojimas Kanuose

Kitų metų pradžioje kino teatruose pasirodysiantį filmą „Redirected“ kuria prodiuserių kompanija „Kino kultas“. Tai trečiasis pilnametražis režisieriaus Emilio Vėlyvio filmas, pirmieji du – „Zero“ ir „Zero II“ – Lietuvoje susilaukė milžiniško žiūrovų dėmesio. Būsimi kino juostos „Redirected“ fanai kviečiami burtis „Facebook“ puslapyje www.facebook.com/RedirectedMovie, skirtame supažindinti su filmo naujienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius