Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Roberto Kalinkino kolekcijos nuotraukose – balerinos ir stručio draugystė

„Robert Kalinkin“ mados namų „Cruise“ kolekcijos nuotraukos – šmaikščios kelionės po tolimas, magiškas ir egzotiškas vietas – ir nesvarbu, kad tik mintyse. Trapi, švelni šokėja ir didžiulis ją lydintis paukštis – ši pora skamba tarsi iš pasakos. Tačiau žinomai balerinai Simonai Paciukonytei įsikūnijimas į vaidmenis bei darbas prieš kameras nėra naujiena, tad ir naująjį partnerį ji priėmė kaip savą.
Roberto Kalinkino mados namų „Cruise“ kolekcija
Roberto Kalinkino mados namų „Cruise“ kolekcija / „FFakers“ nuotr.

„Pakvietėme fotografuotis Simoną, nes mane žavi jos plastiškumas, grakštūs judesiai. Mintyse turėjau personažą, kurio noriu – stipri, bet gracinga, šiek tiek pasiutusi ir žaisminga moteris. Visų pirma norėjau parodyti ne šokėją, bet moterį ir jos istoriją“, – šypsosi dizaineris Robertas Kalinkinas. 

Pasak dizainerio, fotosesijos idėja – vidurvasario  nuotykių istorijos. „Šiose nuotraukose – „Cruise“ kolekcijos dalis, tad ji skirta mėgavimuisi – atostogomis, šiltais vakarais ar seniai matytų draugų kompanija. Nenorėjau tipinio „romantiško vasariško“ įvaizdžio, tad pasirinkome neįprastą, egzotišką foną.

Didžiulė stručio iškamša atrodo keistai, tarsi ne vietoje, tačiau modeliui nuotraukose jis – geriausias bičiulis, nuotykių ir kelionių partneris. Tai – ir ženklas į viską žvelgti laisvai, su lengva ironija, humoru – ne pernelyg rimtai.“

„FFakers“ nuotr./Roberto Kalinkino mados namų „Cruise“ kolekcija
„FFakers“ nuotr./Roberto Kalinkino mados namų „Cruise“ kolekcija

R.Kalinkinas pripažįsta, kad strutis padiktavo ir paties fotosesijos proceso nuotaiką: „Visiems – nuo visažistės iki fotografių – buvo smalsu tyrinėti iškamšą. Greičiausiai nei vienas mūsų realaus šio gyvūno iš taip arti nėra matęs. Daugiau nei dviejų metrų milžinas futbolininko kojomis ir plieno snapu – tai išties įspūdingas ir žavus paukštis.” 

Kolekcijoje dominuoja ryškūs, spalvingi audiniai, transformuojami rūbai – juos galima dėvėti bent trimis skirtingais būdais. Kaip įprasta „Robert Kalinkin“ kolekcijoms būdinga asimetrija, universalumas ir siluetai, kurie gatvėje priverčia atsisukti. 

„FFakers“ nuotr./Roberto Kalinkino mados namų „Cruise“ kolekcija
„FFakers“ nuotr./Roberto Kalinkino mados namų „Cruise“ kolekcija

Fotosesijos makiažo ir plaukų meistrė – Tania Kaminskienė. Avalynė – „Melissa“ iš „V2 Concept Store“. Kolekciją jau galima įsigyti „Robert Kalinkin“ parduotuvėse „PC Europa“ ir PC „GO9“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius