-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rokeriai „Biplan“ lįs per sieną be skylės

Trečiadienį, kovo 25 dieną, 20.15 val. TV3 laida „Skylė sienoj“ nudžiugins ne tik savo nuolatinius gerbėjus, bet ir roko fanus. Prie baseino skelbiamas boikotas: „Popsas užkniso juodai, rokas veža negyvai“! O pro skyles sienoje lįsti kiaurai pasiryš grupė „Biplan“!
Grupė „Biplan“ laidoje „Skylė sienoj“
Grupė „Biplan“ laidoje „Skylė sienoj“ / TV3 nuotr.

Šeimos pagausėjimo laukiančiam grupės lyderiui Maksui, be artėjančių tėvystės išbandymų, teks savo sugebėjimus pademonstruoti ir laidoje „Skylė sienoj“. Jis ne tik kartu su grupės nariais įsispraus į sidabrinį kostiumą, taps komandos kapitonu, bet ir kaip pridera „gaujos“ vadui priims neįtikėtinai pavojingą iššūkį! Maksui teks įveikti iki šiol laidos istorijoje dar nebuvusią sieną be skylės! Visiškai be jokio skylės... Net be plyšelio!

Tokia siena gerokai nustebins Maksą. Laidos vedėjas Džiugas įbruks jam į rankas iš putplasčio išpjautą plaktuką ir pasiūlys skylę išsikirsti pačiam! Iššūkis scenos veterano neišgąsdins, o jo komandos narius, regis, tik pakurstys. Olegas ir Sergejus, matyt, ėmę pavydėti tikro rokeriško iššūkio, pareikalaus viską pakartoti dėl dviejų priežasčių – papildomų taškų ir šiaip dėl įdomumo!

Kaip žinia, laidoje „Skylė sienoj“ galima viskas, kas juokina ir linksmina, bet ar laidos vedėjai duos leidimą pakartotinai „aplamdyti“ sieną Biplan’ams, TV3 žiūrovai sužinos jau šį trečiadienį!

Tikras rokenrolas „Skylėje sienoj“ – šį trečiadienį, kovo 25 dieną, 20.15 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius