Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Savamokslė dizainerė Viktorija Vaičiulienė pristatė artėjančio pavasario mados vėjus

Antradienio vakarą Vilniuje duris atvėrė elegantiškoms, veiklioms ir charizmatiškoms moterims skirtas naujas jaukus drabužių salonas „V&V Boutique“. Šia proga čia rinkosi žavingos ir stilingai pasipuošusios mados gerbėjos. Salono įkūrėja Viktorija Vaičiulienė (27) atidarymo metu pristatė dalį savo kurtos pavasario drabužių kolekcijos, kurioje derėjo įvairių tekstūrų audiniai, išskirtinės detalės bei aksesuarai.
Viktorija Vaičiulienė
Viktorija Vaičiulienė / Luko Balandžio nuotr.
Temos: 1 Mada

„Rūbuose suplakiau kuklų santūrumą su koketiška vilione. Kūriau paprastą rūbą kasdienai su mažu trupinėliu iš aukštosios mados padangių“, – sakė drabužių autorė.

„V&V Boutique“ saloną, įkūrėja vadina drabužių namais, kur bus prekiaujama jos pačios kurtais drabužiais. Pasak V.Vaičiulienės naujos kolekcijos bus leidžiamos keturis kartus per metus. Be to, parduotuvės asortimentą papildys ir specialios kalėdinės bei krikštynoms skirtos kolekcijos.

Dvejų metų sūnų Dominyką auginanti moteris kuria drabužius įvairioms progoms – vestuvėms, krikštynoms, darbui bei būsimoms mamoms. 

Salono atidarymo vakarą V.Vaičiulienė pristatė 7 drabužių modelius, kuriuose dominavo pelenų rožinė bei samanų spalvos. „Stengiuosi kurti paprastus drabužius ir neperkrauti jų pompastiškomis detalėmis. Priderinu vieną kitą įdomų ir mielą aksesuarą. Juk grožis paprastume“, – sakė moteris.

Drabužių kūrėja neslepia, kad sukurti šią kolekciją paskatino kiek savanaudiškas tikslas: „Parduotuvės atidarymo proga, leidau sau į kolekciją sudėti tai, kas man labiausiai patinka pačiai. Kolekcijos spalvos yra mano mėgstamiausios, o modeliai tokie, kokius pati norėčiau dėvėti šį pavasarį. Tikiuosi, kad šie drabužiai patiks ir mano klientėms.“

V.Vaičiulienė vengia vadinti save dizainere, mat nėra baigusi šios srities studijų. Pagal išsilavinimą moteris yra teisininkė, tačiau jau studijuodama suprato, kad teisė ne jai ir pasinėrė į kur kas malonesnę sritį. „Idėja kurti drabužius kilo iš žemiškų ketinimų – neturėjimo ko apsirengti arba neradimo kas patiktų ar tiktų parduotuvėse. Ir dar, tiesiog negalėjau pakęsti minties, kad galiu sutikti kitą moterį su tokia pačia suknele“, – juokėsi salono savininkė.

Kainos „V&V Boutique“ bus panašios kaip ir prekybos centruose esančiose parduotuvėse. Kaip sakė dizainerė, vienetinę suknelę galima įsigyti už 300 litų. 

Luko Balandžio nuotr./Viktorija Vaičiulienė su kolekcijos modeliais
Luko Balandžio nuotr./Viktorija Vaičiulienė su kolekcijos modeliais

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius