-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savickui atėjo laikas turėti vaikų?

Yra problemų, kurias išspręsti nepakanka didžiulės jėgos ir raumenų. „Esu kantrus, stiprus ir ištvermingas, – sako stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas. – To ir reikia sportininkui“.
Žydrūnas Savickas
Žydrūnas Savickas / LNK nuotr.
Temos: 2 Laikas Vaikai

Bet Žydrūnas dar ir verslininkas, o jo vardo sporto klubas kaip tik šiuo metu švenčia vienerių metų jubiliejų. Griežtas treniruočių bei mitybos grafikas neleidžia nei akimirkai atsipalaiduoti. Į pagalbą atskubėję asistentai ėmėsi darbo. Rimas Valeikis – pats sportiškiausias iš visų asistentų – apsiėmė pravesti treniruotę TEO krepšininkių komandos startiniam penketukui. Nepatikliai iš pradžių į naująjį trenerį žvelgusios merginos vėliau rimtai klausė naujojo trenerio nurodymų ir mielai darė atsispaudimus.

Edmundas Končius šį kartą privalėjo laikytis sportininkams būtinos baltymų dietos ir pagaminti daug įvairių patiekalų: gamino varškės apkepą, varškės desertą, pieno kokteilį, vištienos kepsnius.

Asistentė Redita šį kartą gavo atsakingiausią užduotį: surengti Žydrūno Savicko šventinę fotosesiją ir sukurti sporto klubo jubiliejui skirtą kalendorių. O svarbiausia, kur rasti Žydrūnui tinkamų drabužių?

Ši fotosesija ir galiūnui, ir asistentams tapo tikru išbandymu. Vienerių metų sukaktį simbolizuojantys keturi kūdikiai fotostudijoje Žydrūno neišsigando. Nors ašarų šiek tiek buvo. Bet smagiausia buvo matyti galiūną, kuris mielai rankose laikė mažylius ir ramiai reagavo į jų kaprizus. Gal tai turėtų reikšti, kad Žydrūnui Savickui jau laikas turėti vaikų?

„Asistentai“ šeštadienį 17 val. per LNK. Vedėjai Redita Dominaitytė, Edmundas Končius, Rimas Valeikis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius