Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Seksualioji Dita Von Teese apsinuogino savo pačios kurtų vintažinių apatinių reklamai

Apsirengusi viliokliškus, vintažo mados įkvėptus apatinius ir pasipuošusi teatrališka skrybėle burleskos žvaigždė Dita Von Teese yra tobulai tinkantis modelis naujausiai apatinių linijai, kurtai jos pačios prekiniam ženklui „Von Follies“, rašo „The Dailymail“.
Dita Von Teese pristato naująją savo kurto apatinio trikotažo kolekciją.
Dita Von Teese pristato naująją savo kurto apatinio trikotažo kolekciją. / Kadras iš vaizdo įrašo
Temos: 1 Dita Von Teese

Net sunku patikėti, kad grakščioji šokėja, kuri garsėja meile apatiniam trikotažui, neseniai atšventė savo 41-ąjį gimtadienį.

Von Follies nuotr./Dita Von Teese  Von Follies reklaminis veidas
„Von Follies“ nuotr./Dita Von Teese – „Von Follies“ reklaminis veidas

Dita Von Teese savo apatinio trikotažo liniją „Von Follies“ sukūrė dar 2012 metais, šią liniją įkvėpė jos itin mėgstamas vintažo stilius ir atsidavimas retro glamūrui.

Naujausioje Ditos Von Teese apatinio trikotažo kolekcijoje dominuoja kūno spalvos satino medžiaga, kurią dengia seksualūs juodi nėriniai ir permatomi tinkleliai.

Reklamuodama savo apatinio trikotažo liniją Dita Von Teese pozuoja apsirengusi jai pačiai labiausiai patinkantį kūrinį – juodą nėriniais puoštą korsetą su prisegamomis kojinėmis ir ilgomis pirštinaitėmis, šiam įvaizdžiui šarmo suteikia ir cilindro formos kepurė.

Dita Von Teese prisipažino, kad ji visuomet kreipdavo didelį dėmesį į apatinį trikotažą.

Dita Von Teese
Dita Von Teese

„Man patinka, kai mane supa prabanga ir grožis. Aš jau nuo 25-erių kolekcionuoju vintažinio stiliaus apatinį trikotažą ir ši kolekcija šiuo metu išties yra nemaža. Man patinka praktiškas ir moteriškas apatinis trikotažas“, – portalui Vogue.co.uk sakė Dita Von Teese.

Meilė apatiniam trikotažui ir burleskos šokiai Ditą Von Teese pavertė pasauliniu sekso simboliu. Nors vilioklė Dita ir mėgsta demonstruoti savo seksualų kūną, tačiau neseniai atvirame interviu ji prisipažino, kad retkarčiais net ir ji jaučiasi nedrąsiai.

Interviu žurnalui „Bwatt“ šokėja prisipažino, kad kartais ir ji jaučia nepasitikėjimą savimi.

„Aš tiesiog stengiuosi mylėti save ir priimti visus savo trūkumus. Manau, kad visoms moterims svarbu žinoti, kad mes visos jaučiamės taip pat. Kiekviena iš mūsų norėtų pakeisti ką nors savyje, tačiau iš tiesų svarbiausia išmokti mylėti visus savo trūkumus“, – pasakojo Dita Von Teese.

Daugiau Ditos Von Teese apatinio trikotažo kolekcijos nuotraukų rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius