-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Nainė laisvalaikį Karklėje leidžia su adata rankoje: „Čia gera atmosfera siuvimui“

Karštą vasarą pajūryje, Karklėje, leidžianti grupės „Pinup Girls“ narė Simona Nainė laisvalaikiu stačia galva pasineria į savo hobį: gegužę savo drabužių liniją „Nunu“ pristačiusi atlikėja toliau siuva kone kiekvieną laisvą akimirką.
Simona Nainė siuva pagal užsakymą
Simona Nainė / Asmeninio albumo nuotr.

„Nauja „Nunu“ suknelė ir mano modeliai“, – su draugais ir gerbėjais pasidalinusi fotografija, kurioje pati vilki margą suknelę iki žemės ir rankose laiko savo šunelius, pasidžiaugė S.Nainė. 

Gerbėjai netruko dainininkės pagirti: „super suknelė“, „kokia nereali“, „labai graži suknelė“ – rašė. 

Žmonos hobiu džiaugiasi ir „radistas“ Jonas Nainys – drauge su Simona Karklėje šiuo metu apsistojęs radijo ir televizijos laidų vedėjas pasidalino fotografija, kurioje įamžino žmoną besiuvančią. „Mano „Nunukė“ siuva vis. Gera žiūrėt“, – parašė jis. 

Asmeninio albumo nuotr./Simona Nainė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Nainė

Karklėje S.Nainė gyvena jau kelis mėnesius. „Gyvename čia, nes pajūryje koncertuojame beveik kiekvieną dieną“, – Žmonės.lt paaiškino ji. Dainininkė net pati savimi stebisi: adatą ir siūlą į rankas noriai ima kone kiekvieną laisvą akimirką.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Nainė pasipuošė pačios siūta suknele
Asmeninio albumo nuotr./Simona Nainė pasipuošė pačios siūta suknele

„Šią suknelę pasisiuvau jau seniau, tiesiog dar nebuvau parodžiusi. Kadangi nesu profesionali siuvėja, ją siūdama užtrukau apie penkias dienas. Vis dar mokausi šio amato“, – Žmonės.lt apie suknelę, kurią vilkėdama nusifotografavo, sakė S.Nainė. 

Sako, Karklėje siūti labai malonu. „Karklėje labai gera atmosfera siuvimui. Štai šiandien prie siuvimo sėdžiu jau daugiau nei penkias valandas. Bet man patinka. Jei neišeina – ardau ir darau iš naujo. Neįsivaizduoju, iš kur pas mane tiek kantrybės“, – šypsosi Simona. 

Šiuo metu dainininkė siuva ne sau, o klientui – nors nuosavos prekės ženklo „Nunu“ parduotuvės dar neturi, džiaugiasi internetu gaunanti individualių užsakymų. 

„Nesu dizainerė ir kolekcijų nekuriu. Siuvu tik tokios konstrukcijos modelius, kuriuos moku ir pati galiu pasiūti. Gal vieną dieną man pasiseks ir atidarysiu taip išsvajotą „Nunu“ parduotuvę“, – anksčiau portalui Žmonės.lt pasakojo S.Nainė. 

Tąsyk Simona prisipažino, kad būtent jos vyras Jonas Nainys pastūmėjo ją imtis šios idėjos, nes jau dvejus metus mato, kaip siuvimas uždega žmoną. „Jei ne Jonas, tikriausiai niekam nebūčiau drįsusi pasiūlyti įsigyti nors vieną mano kurtą drabužėlį. Esu labai dėkinga jam už tai, kad tiki manimi ir palaiko, kai kartais aš pati prarandu pasitikėjimą“, – portalui Žmonės.lt sakė S.Nainė.

Luko Griciaus nuotr./„Nunu“ modeliai
Luko Griciaus nuotr./„Nunu“ modeliai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius