-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skelbiama naujos „Mis Lietuvos“ paieška

Rugpjūčio 1 d. „Lietuvos ryto“ televizija surengs didžiąją atranką į „Mis Lietuva 2010“ konkursą. Merginos, norinčios būti pastebėtos, išbandyti savo jėgas ir pasimokyti grožio subtilybių, nuo šiandien kviečiamos užpildyti dalyvių anketas.
„Mis Lietuva 2009“ Vaida Petraškaitė
„Mis Lietuva 2009“ Vaida Petraškaitė / Organizatorių nuotr.

Į konkurso atranką kviečiamos 18-24 metų netekėjusios moksleivės, studentės ar darbuotojos. Pakliūti į atranką merginos gali tik užpildžiusios anketas konkurso tinklaraštyje mislietuva.lrytas.lt arba projekto generalinės rėmėjos „Kristiana“ svetainėje www.kristiana.ltAnketose būsimos dalyvės turi nurodyti kūno sudėjimo duomenis, išsilavinimą, aprašyti savo talentus, didžiausius pasiekimus, taip pat organizatoriams atsiųsti savo nuotraukas.

Vasaros pabaigoje įvyksiančiame „Mis Lietuva 2010“ finale dėl titulo susirungs 14 dalyvių. Dvi iš jų – jau tituluotos gražuolės: „Mis laikinoji sostinė“ ir „Mis Šiaulių kraštas“. Likusios finalininkės paaiškės po atrankos, kuriai vadovaus komisija, sudaryta iš organizatorių, stiliaus, fotografijos ir kitų grožio srities specialistų.

„Į konkursą kviečiame tas merginas, kurios siekia saviraiškos ir būti pastebėtos, yra drąsios, bet jokiu būdu ne tuščios. Norėtųsi, kad ta gražuolė, kuri pasipuoš „Mis Lietuva“ karūna, jaustų šiuolaikinio gyvenimo pulsą, būtų tikra asmenybė ir mokėtų save pateikti ne tik Lietuvai, bet ir pasauliui“, – sako vieno iš organizatorių, „Academia Femina“ prezidentė Izolda Gudelis.

„Mis Lietuva 2010“ nugalėtoja spalį vyks į konkursą „Mis Pasaulis 2010“, kuris organizuojamas vienoje iš Azijos valstybių.

Pernai „Mis Lietuva 2009“ karūna pasidabinusi Vaida Petraškaitė dalyvavo tarptautiniame grožio konkurse, kuris vyko Pietų Afrikoje.

„Mis Pasaulis“ rinkimams skiriama tiek dėmesio, jog kiekvieną minutę turi atsiminti, kad tave stebi šimtai kamerų ir dešimtys tūkstančių žiūrovų. Ką reiškia stovėti prieš plačią tarptautinę auditoriją, supranta gal tik „Eurovizijos“ konkurso atlikėjai. Į Lietuvą grįžau lyg ant sparnų. Tai suteikė man dar daugiau pasitikėjimo savimi, neišdildomos patirties, pastūmėjusios dar drąsiau siekti savo svajonių“, – įspūdžiais dalijasi Vaida Petraškaitė.

Merginos, norinčios išbandyti save „Mis Lietuva 2010“ ir pasauliniame grožio konkursuose, anketas galite siųsti iki liepos 28 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius