-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“: būsimas traumatologas Donatas Chlebinskas pribloškė kūno privalumais

Šeštadienį vykusios tiesiginės TV3 projekto „Šok su manimi“ transliacijos metu netrūko nei intrigų, nei pribloškiančių vaizdų. Bene didžiausią įspūdį studijoje susirinkusiems žiūrovams paliko Gintarės Slausgalvienės ir būsimo traumatologo Donato Chlebinsko pora.
Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė
Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Sambą šokęs D.Chlebinskas sugebėjo neįtikėtina plastika, puikiai prižiūrėtu kūnu bei ekstremalia akrobatika priblokšti netik žiūrovus, bet ir komisijos narius. „Buvo nuostabus šokis. Nepaprastai glaudus su muzika, nepaprastai gerai atskleistas charakteris. Džiaugiuosi, kad Gintarė atrado sau tolygų partnerį ir parodė mums nuostabius vaizdus“, – atsigerėti pasirodymu negalėjo komisijos narė Jūratė Norvaišienė.

Komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas savo ruožtu tikino, kad D.Chlebinskas turėtų būti nelaimingas žmogus, mat, pasak choreografo, akivaizdu, jog jis sutvertas šokiui, o ne medicnai. Tokią komisijos pirmininko nuomonę palaikė kviestinis komisijos narys Mindaugas Stasiulis-Saulėnas: „Antrinu Jurijui sakydamas, kad man gaila, jog Donatas bus medikas ir sugadins tokį kūną – na žinote, saldainiai, brendis...“ – juokavo jis.

„Tai buvo pirmasis šokis, kuriame mačiau „nuo“ ir „iki“. Tai buvo aiški istorija ir puiki choreografija“, – savo nuomonę reiškė kita kviestinė komisijos narė Kristina Zmailaitė. Poros pasirodymas komisijos įvertintas maksimaliai – viso šokėjai iš ekspertų gavo keturiasdešimt balų.

Septintosios laidos rezultatai

Pirmąją vietą septintojoje „Šok su manimi“ laidoje bendra komisijos ir žiūrovų nuomone užėmė Donato Chlebinsko ir Gintarės Slausgalvienės pora, antroji vieta teko Evelinai Sašenko ir Rolandui Beržiniui, treti laidoje liko Justina Žemaitytė ir Dominykas Vaitiekūnas . Paskutiniąją vietą užėmė Renatos Voitechovskajos ir Mariaus Gaižausko pora. Kurie du šokėjai paliks projektą paaiškės jau ateinantį šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius