-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stano ir Vilniaus benamių Spindulio choras surengė dainingą susitikimą

Nors TV3 projektas „Chorų karai“ jau pasibaigė, dainininkas Stano ir jo vadovaujamo Vilniaus benamių choro Spindulys dalyviai bendrauti nenustojo.
Vilniaus benamių choro susitikimas
Vilniaus benamių choro susitikimas / Asmeninio albumo nuotr.

Šią savaitę, kai Lietuvoje buvo švenčiama nedarbo diena, chorvedžio Manto Karpavičiaus namuose susirinkę benamiai ir Stano ne tik kalbėjosi apie pasibaigusį projektą, bet ir prisiminė „Chorų karuose“ atliktas dainas.

„Pasibaigus projektui nusprendėme susitikti, pasidalinti įspūdžiais, pabendrauti, pabūti kitoje aplinkoje, o ne repeticijų salėje ar studijoje“, –portalui Žmonės.lt apie susitikimo idėją pasakojo Stano. Paklaustas, kokiomis nuotaikomis gyvena jo buvę globotiniai, dainininkas sakė, kad jiems sekasi visai neblojai, jie su džiugesiu prisimena projektą.

Bendrauti Stano nevengia nei su benamiai, nei su Panevėžio moterų kolonijoje bausmę atliekančiomis buvusiomis Vilties choro dalyvėmis. Tiesa, su jomis kontaktuoti daug sunkiau, kad jie kartas nuo karto susirašo laiškais. O jei kuri nors ir chorisčių išeina į laisvę, Stano sulaukia iš jos žinios.

„Jeigu gyvenimas suves, jei turėsime bendrų interesų, tai tikrai visi bendrausime. Tačiau per prievartą to daryti nesistengiu“, – tikino Stano.

Buvusius savo choristus dainininkas vadina bičiuliais, mat žino ne vieno jų paslaptis ar gyvenimo istorijas. Tai tik įrodo, kad buvusiu savo generolu projekto dalyviai pasitiki. „Kartais apie juos žinau daugiau, nei apie savo artimiausius draugus“, – pats stebėjosi Stano.

Asmeninio albumo nuotr./Vilniaus benamių choro susitikimas
Asmeninio albumo nuotr./Vilniaus benamių choro susitikimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius