-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Suklastojo Mamontovo statulėlės išmetimą

Pasirodo, plačiai žiniasklaidos atspindėtas įvykis, esą Andriaus Mamontovo laimėta „Radiocentro“ statulėlė išmesta nuo tilto į Nerį, tėra kompiuterinis vaizdelis.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Atlikėjas A.Mamontovas prieš kelias savaites laimėtą „Radiocentro“ apdovanojimą išmetė į upę,  tokiais pranešimais antradienį sumirgėjo žiniasklaida. Dar antradienio popietę A.Mamontovas 15min.lt kalbėjo: „Neturiu, ką pasakyti. Tegul komentuoja kiti.“ Tą pačią dieną RC svetainėje atsirado įrašas: „Kas tai galėtų būti – bajeris, pamišimas ar kažkieno gudri apgaulė?“

Penktadienį radijo stoties „Radiocentras“ interneto tinklalapyje aiškinama, esą istorija su A.Mamontovo į upę išmesta „Radiocentro“ apdovanojimuose laimėta statulėle, deja, tėra kompiuteriu sukurtas triukas.  

Tinklalapyje skelbiama, esą A.Mamontovas ir vienos reklamos agentūros darbuotojas, užsiimantis vaizdo montažu, – geri bičiuliai. Pastarasis dainininkui ir pasiūlęs keliomis kompiuterio programomis sukurti tokį vaizdelį. A.Mamontovas pritarė. Taip RC tinklalapyje aiškinama populiariojo vaizdelio kilmė.

Taigi kokiu tikslu internete buvo išplatintas toks vaizdelis, spręskite patys. Penktadienio popietę A.Mamontovo telefonas buvo išjungtas, todėl 15min.lt žurnalistams su muzikantu pasikalbėti nepavyko.

Vaizdo medžiaga, kuri, kaip teigiama RC naujienose, tėra kompiuteriu sukurtas triukas.

VIDEO: apdo vanojimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius