-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Susitikime virtuvėje“: Radžis mikrofoną iškeitė į virėjo prijuostę

Estrados žvaigždė Radžis sako, kad mėgsta skaniai pavalgyti, bet gaminti jam nelabai patinka, teigiama LNK išplatintame pranešime spaudai. Kas pasikeitė Radžio gyvenime, kad jis staiga panoro vietoje scenos pasisukioti virtuvėje ir ne su mikrofonu rankoje, o su peiliu ir prijuoste?
Radži
Radžis. / Algirdo Bako („Ciklopas“) nuotr.

 Ir norai jo neprasti – ne šiaip sau kiaušinienę kepti, o sutaisyti tokį patiekalą, kuriam joks pasaulio gurmanas neatsispirtų. Gal Radžis turi kokį sumanymą ypatingu patiekalu nustebinti širdies draugę? Ne veltui mokytoju jis pasirinko „auksinį“ šefą Liną Samėną, kuris ir pasibels į Radžio namų Panevėžyje duris penktadienio vakarą.

Kuo estrados žvaigždė lepina save dabar? Gal publikos dėmesio nestokojantis Radžis kasdien valgo brangiausiuose restoranuose ar šaukštais kabina ikrus? O gal jam skaniausi paprasčiausi naminiai kotletukai? Kodėl jis panoro pats išmokti skaniai gaminti?

Penktadienį dainininko Radžio lauks nauji virtuvės nuotykiai ir gurmaniški pojūčiai, o žiūrovų – atviras ir intriguojantis pokalbis su garsiu dainininku bei naujas išradingojo virtuvės meistro Lino Samėno receptas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius