Ir norai jo neprasti – ne šiaip sau kiaušinienę kepti, o sutaisyti tokį patiekalą, kuriam joks pasaulio gurmanas neatsispirtų. Gal Radžis turi kokį sumanymą ypatingu patiekalu nustebinti širdies draugę? Ne veltui mokytoju jis pasirinko „auksinį“ šefą Liną Samėną, kuris ir pasibels į Radžio namų Panevėžyje duris penktadienio vakarą.
Kuo estrados žvaigždė lepina save dabar? Gal publikos dėmesio nestokojantis Radžis kasdien valgo brangiausiuose restoranuose ar šaukštais kabina ikrus? O gal jam skaniausi paprasčiausi naminiai kotletukai? Kodėl jis panoro pats išmokti skaniai gaminti?
Penktadienį dainininko Radžio lauks nauji virtuvės nuotykiai ir gurmaniški pojūčiai, o žiūrovų – atviras ir intriguojantis pokalbis su garsiu dainininku bei naujas išradingojo virtuvės meistro Lino Samėno receptas.