-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sužadėtinės Monikos automobilį apgadinęs Andrius Šedžius: „Žiūrėsim, ką daryti, pėsčia nevaikščios“

Ankstyvą ketvirtadienio rytą į nedidelę avariją papuolęs parlamentaras Andrius Šedžius (36) apgadino sužadėtinės, projekto „Žvaigždžių duetai“ dalyvės Monikos Kvietkutės (19) automobilį BMW X3. Kol juodas visureigis bus taisomas, A.Šedžius tikina, kad jo mylimoji pėsčia tikrai nevaikščios.
Automobiliu BMW X3, kurį kovo 29-osios naktį apgadino Andrius Šedžius, dažniausiai važinėdavosi jo mylimoji Monika Kvietkutė.
Automobiliu BMW X3, kurį kovo 29-osios naktį apgadino Andrius Šedžius, dažniausiai važinėdavosi jo mylimoji Monika Kvietkutė. / 15min.lt, BFL nuotr.

Mylimosios automobilį A.Šedžius apgadino apie 2.34 val. Olandų g. ties degaline „Lukoil“.

Šiaulių universitete politiko mylimoji M.Kvietkutė pirmame kurse studijuoja viešąjį administravimą, o Vilniuje kas antrą savaitę dalyvauja projekto „Žvaigždžių duetai“ filmavimuose. Seimo narys tikino, kad be transporto priemonės likusi sužadėtinė neturėtų patirti nepatogumų.

„Nupirksim naują. Žiūrėsim, ką daryti. Pėsčia nevaikščios, tikrai“, – Žmonės.lt patikino Seimo narys.

Pats A.Šedžius vairuoja kitą automobilį – septintosios klasės BMW, todėl Monika viliasi, kad esant būtinybei jos sužadėtinis ir pats galės nuvežti ją kur tik prireiks.

„Visiems tokių situacijų pasitaiko – visi esame žmonės. Ir man taip galėjo atsitikti. Koks didelis vairavimo stažas bebūtų, tokių atsitikimų vis tiek gali nutikti. Svarbiausia, kad Andrius yra sveikas – dėl to labai džiaugiuosi. Mašina tėra tik daiktas. Man nėra jokių problemų – Andrius kuo puikiausiai galės mane nuvežti su savo mašina“, – patikino balandžio mėnesį 20-ąjį gimtadienį švęsianti M.Kvietkutė.

Automobilis tausojo aukštakulnius

Juodą BMW X3 automobilį A.Šedžius nupirko ir raktelius M.Kvietkutei įteikė praėjusiais metais. Prieš tai metus mergina vairavo baltą penktosios klasės BMW, kurį parlamentaras pakeitė į brangesnį ir galingesnį automobilį. Taip A.Šedžius pasielgė dėl to, kad, M.Kvietkutės žodžiais, ji galėtų automobiliu įveikti dideles pusnis ir kad kelionės taptų „malonumu, o ne galvos skausmu“.

Pirmasis automobilis buvo su mechanine pavarų dėže – kad Monika įgautų vairavimui būtinų įgūdžių.

„Tačiau visos moterys žino, kad vairuojant su aukštakulniais jų dėvėjimo laikas gerokai sutrumpėja – kulnas nuolat trinasi į kilimėlį. Išrinkdamas automobilį su automatine pavarų dėžė Andrius saugo mano batus“, – kalbėjo M.Kvietkutė.

A.Šedžius anuomet teigė, kad jis mylimajai naują automobilį pirkęs todėl, kad senuoju mergina vis apdaužydavo automobilio bamperius į šaligatvio bortelius.

Su A.Šedžiumi jautėsi saugi

A.Šedžius pastaruoju metu vairavo ne tik du BMW markės automobilius – vyras kartais  važinėjasi ir motociklu. Dar antradienį LNK laidos „Žvaigždžių duetai“ filmavime dalyvavusi Seimo nario mylimoji M.Kvietkutė teigė, kad lėkdama motociklu su A.Šedžiumi ji jaučiasi saugi.

„Važiuoti motociklu labai geras jausmas. Mane Andrius labai dažnai pavežioja savuoju, ypač šiltais orais. Sėdėdama už tokio vyro visada jaučiuosi saugiai, nes žinau, kad jis ne vienerius metus valdo šią transporto priemonę“, – patikino M.Kvietkutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius