Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Švęsti Simo Jasaičio gimtadienio į Rusiją išvykusi Oksana Pikul vyrui linki klausyti žmonos ir nešioti ją ant rankų

Kovo 26-ąją Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipoje žaidžiantis krepšininkas Simas Jasaitis švenčia 32-ąjį gimtadienį. Šventės proga jo žmona Oksana Pikul-Jasaitienė trečiadienį išskrido į Rusiją, kur drauge su vyru ir paminės progą.
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis
Oksanos Pikul-Jasaitienės gimtadienio vakarėlis / Asmeninio albumo nuotr.

Žmonės.lt O.Pikul-Jasaitienė atviravo, jog S.Jasaitis apie žmonos atvykimą žino, taigi skambutis į duris jam jokia staigmena nebus – kaip tik galės pasiruošti šiltam sutikimui ir nekantriai laukti. Kol kas ji nežino, kaip ilgai viešės Krasnodare: „Kol kas bilieto atgal neturiu – nesuplanavau, kada skrisiu į Lietuvą. Tačiau ketinu vėl grįžti į darbus.“

Dovaną S.Jasaičiui Oksana nupirko Londone – čia ji viešėjo kartu su grupės „Pop Ladies“ narėmis. Tik išduoti, ką padovanos, nepanoro.

Paklausta, kaip planuoja pažymėti šventę, O.Pikul-Jasaitienė tikino puotos neorganizuosianti. „Manau, tiesiog surengsime vakarienę. Šiandien pavakarieniausime namuose, o rytoj eisime į restoraną“, – Žmonės.lt pasidomėjus, ar restorane S.Jasaičio gimtadienį švęs ir krepšininko Manto Kalniečio šeima, kuri su Jasaičiais itin gerai sutaria, O.Pikul-Jasaitienė tikino, kad viskas priklausys nuo Simo norų.

Ko O.Pikul-Jasaitienė palinkėtų mylimam vyrui? Ilgai ji nesvarsto. „Visų pirma palinkėčiau sveikatos, ištvermės, gyvenimo pilnatvės ir ramybės širdy. O šiaip tai klausyti žmonos, daryti pusryčius, kartais vakarienes, ant rankų nešioti ir būti geram“, – juokiasi ji.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius