Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šviesiaplaukė naujojo serialo gražuolė Akvilina Ubartaitė: „Reikia nebijoti iš savęs pasijuokti“

Apie žvaigždės karjerą svajojanti blondinė, nerūpestinga, vis svarstanti, ar jos pasisakymai logiški – tokia yra naujojo jaunimui skirto serialo „Draugų draugai“ herojė Akvilina. Ją įkūnijanti studentė Akvilina Ubartaitė neslepia, kad šiuo metu stengiasi susigyventi su savo personažu, tačiau aktorystėje atrado tikrąją save.
Akvilina Ubartaitė
Akvilina Ubartaitė / Luko Balandžio nuotr.

„Bandau susigyventi su Akvilina iš serialo, esu gana paprasta, studijuoju, o mano herojė Akvilina ryškesnė, ji nori būti žvaigžde, ji – mergina su perspektyva. Ji neriasi iš kailio ir bando įminti mįslę, kaip tapti garsenybe. Ji įdarbina savo draugus Ozį, Rolą ir Mobį, kad jie sugalvotų, kaip jai patekti į sceną“, – pasakojo 22-ejų mergina.

Pasak Akvilinos, jos netrikdo ekrane kuriamas jos, kaip neitin gudrios blondinės, įvaizdis. „Ji ne tiek kvaila, ji tiesiog linksma ir nerūpestinga. Kartais ji tiesiog patingi logiškai pagalvoti. Nebijau, kad žmonės gatvėje mane sies su ja. Reikia nebijoti iš savęs pasijuokti. Man labai patinka būti ekrane, noriu vaidinti visą gyvenimą, pasikliauju intuicija ir darau tai, kas man tikrai patinka“, – aiškino ji. Mergina tvirtino nesukanti sau galvos, ką apie ją pagalvos žmonės.

„Man bus smagu, jei mane prisimins, tai reikš, kad savo personažą atskleidžiau puikiai“, – šypsojosi kultūrinės veiklos vadybą studijuojanti mergina.

Serialą jaunimui „Draugų draugai“ režisuoja  Ernestas Jankauskas. Šis jo kūrinys gimė iš reklamos projekto – ilgamečio telekomunikacijų bendrovės „Tele 2“ „Pildyk“ reklamų serialo.

Be A.Ubartaitės seriale vaidina Mindaugas Ponomariovas-Ozis, Karolina Kriukelytė-Sandrutė, Mindaugas Čaplinskas-Mobis, Paulius Grinčikas-Rolas ir Chanderis Shekharas-Džeronim.

Luko Balandžio nuotr./Serialo Draugų draugai pristatymo akimirka
Luko Balandžio nuotr./Serialo „Draugų draugai“ pristatymo akimirka

as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius