-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svorio metamorfozės (nuotraukos)

Žinomus žmones nuolat stebi budri paparacų akis, todėl garsenybės nenori priaugti nė vieno nepageidaujamo kilogramo – tokios šou pasaulio taisyklės. Deja, nemažai svorio numetusios garsenybės kartais užsimiršta valgydamos, ir sunkiai numesti kilogramai vėl priauga akimirksniu.
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Rytis Cicinas (36): tik vanduo ir ryžiai

Estrados princas – vienas iš tų žmonių, kuris nepaliauja gerbėjų stebinti savo išvaizda. Vieną mėnesį jį matome putlesniais žandais ir kiek padidėjusiu pilvuku, o kitą Rytis tiesiog švyti scenoje ir demonstruoja gerokai dailesnes kūno formas. Paslaptis paprasta: dainininkas neslepia, kad jo silpnybė – drastiškos dietos. Sūnelį Adą auginantis Rytis dažnai badauja. Jis visą savaitę geria vandenį, o kas ketvirtą dieną suvalgo saują virtų ryžių. Po vieno tokio badavimo, ruošdamasis naujo albumo viršelio fotosesijai, Rytis numetė beveik 30 kilogramų.

Liveta Kazlauskienė (45)

Liveta neslepia, kad geras draugas Rytis Cicinas jai gražus visoks: ir putlesniais žandais, ir dailiu liemeniu. „Jis turi be galo gerą širdį, o tai atperka bet kokius išvaizdos trūkumus“, – sako atlikėja.

Nijolė Pareigytė-Neli (25): vaikystėje buvo storuliukė

„Prieš lipant į sceną, tau reikėtų numesti lašiakų“, – šią choreografo Jurijaus Smorigino (54) Nijolei skirtą frazę pamena daugelis. Visi tikėjosi dainininkės ašarų, tačiau ji tik nusišypsojo: „Aš ir pati tai žinau, bet jums toliau teks žiūrėti į mano lašiakus.“
Praėjus porai savaičių, Nijolė visus sužavėjo pastebimai dailesnėmis formomis, mat, nevalgydama po 18 valandos, per tą laiką mergina numetė keturis kilogramus. „Aš puikiai žinau, ką reiškia patyčios dėl per didelio svorio – vaikystėje buvau storuliukė. Puikiai suvokiu, kad scenos žmogus privalo būti gražus, todėl tenka dėl šito pasistengti“, – sako Nijolė.

Egmontas Bžeskas (36)

„Dabar Nijolė surado aukso viduriuką: nebūdama nei per liekna, nei per stora, ji atrodo nuostabiai“, – sako Egmontas.

Agnė Šemberienė (29): kūno kulto nebesureikšmina

Neseniai renginių organizatorė Agnė Šemberienė prabilo apie mokykloje patirtas patyčias. „Mokyklos valgykloje nesilankydavau, nes valgyti kitų akivaizdoje man būdavo gėda. Bendraamžiai mane vadindavo storule, kriukse“, – neslepia Agnė.
Moteris puikiai žino, kad ir šiandien jos kūno formos ne visiems priimtinos – ypač žiaurūs interneto komentatoriai. Tačiau kūno kulto Agnė jau seniai nebesureikšmina. „Taip, aš stengiuosi atsakingai rinktis maistą, sportuoju, tačiau, ir būdama tokia, kokia esu šiandien, save vadinu laiminga moterimi, nes turiu puikią šeimą, jaukius namus, mylimą darbą ir begalę draugų“, – šypsosi A. Šemberienė.

Oksana Pikul (26): ne tik lieknos moterys yra gražios

164 centimetrų ūgio gražuolė „Olialia pupytė“ Oksana Pikul sveria 50 kilogramų. „Kadangi esu žemo ūgio, kiekvienas priaugtas kilogramas labai matosi. Buvau visokia: ir šiek tiek apvalesnė, ir visai lieknutė. Kai sportuoju, lengvai numetu tuos kelis nereikalingus kilogramus. Sau labiausiai patikau tuomet, kai intensyviai rytais lankiau jogą. Gaila, bet tam nebeturiu laiko. Kiek tuo metu svėriau, negaliu tiksliai pasakyti, bet puikiai prisimenu, koks tvirtas buvo mano kūnas ir kaip puikiai aš jaučiausi. Beje, nesakau, kad gražios tik lieknos moterys. Už kūno formas daug svarbiau yra švara ir kūno priežiūra“, – sako Oksana.

Jie stengėsi ir jiems pavyko!

Irena Starošaitė-Žvagulienė (40)

Prieš kelerius metus dainininkė Irena išbandė draugės rekomenduotą dietą ir, numetusi net 10 kilogramų, pasiekė idealų svorį.

Gediminas Juodeika (37)

Dalyvaudamas realybės šou „XXL“, verslininkas Gediminas numetė 30 kilogramų.

Rolandas Masiulis (27)

Realybės šou „Baras“ dalyvis Rolandas, atsisakęs duonos, bulvių ir pamilęs rytinį krosą, numetė net 70 kilogramų svorio.

Monika Katunskytė (24)

„Mažai maisto ir daug sekso!“ – juokiasi Monika, paklausta, kaip jai pavyko atsikratyti net 55 kilogramų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius