Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tarasovienė norėjo sumušti Algį Greitai (nuotraukos)

Tikriausiai vienas smagiausių talentų paieškų laidos „Dvi minutės šlovės“ akcentų – komisijos pirmininko Algio Ramanausko-Greitai komentarai, skirti šalia sėdinčiai Violetai Tarasovienei. Gal jų nebūtų tiek daug, jei garsioji dainininkė taip jautriai į juos nereaguotų.
Laidos „Dvi minutės šlovės“ filmavimas
Laidos „Dvi minutės šlovės“ filmavimas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Aš namuose auginu šunį...“ – po dviejų keturkojų pasirodymo pasisakyti norėjo Violeta, bet netrukus ją pertraukė komisijos pirmininkas.

„Šunį? Aš maniau, jūs namuose auginate katiną!“ – skanų publikos juoką sužadino Algis Ramanauskas-Greitai, bet netrukus pradėjo atsiprašinėti, kad grįžta prie jau nuvalkioto katinų šeimos pavadinimo.

„Oi, kaip tai jau nusibodo... Gal vertėtų išsiskirti? Oi, atsiprašau...“ – toliau atlikėją erzino A.Ramanauskas.

„Norėjau jums, Algi, duoti per galvą, bet gal kitą kartą“, – pyktelėjusi prasitarė V.Tarasovienė, kurią dar be galo erzina, kai ją Algis specialiai vadina mergautine pavarde. O šis tai daro su dideliu malonumu.

Kitos laidos filmavime scenoje pasirodė vaikinas, demonstruojantis triukus su krepšinio kamuoliu. Pakomentavusi jo pasirodymą, Violeta pabrėžė, kad pati apie krepšinį nenusimano.

„Bet mano vyras – krepšininkas!“ – akcentavo dainininkė, tuo pačiu metu žvelgdama į užkulisiuose sėdintį Vilių Tarasovą.

„Buvo katinas, o dabar jau krepšininkas?!“ – šelmiškai paklausė Algis Ramanauskas-Greitai.

„Viliau, duok tu jam...“ – maldaujamai į sutuoktinį kreipėsi moteris, tačiau vyrų dvikova kol kas neįvyko ir šių dviejų komisijos narių įtemptas bendravimas tęsiasi.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Dvi minutės alovės pasirodymų akimirka
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Dvi minutės šlovės“ pasirodymų akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius