-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismas nubaudė Katkų

Į Radži gerbėjos Raisos Šarkienės teismą ir vėl neatvyko liudyti turėjęs dirigentas Donatas Juozas Katkus.
Donatas Katkus
D.Katkus ir vėl užsitraukė teismo nemalonę. / LNK nuotr.
Temos: 1 Donatas Katkus

Bauda po baudos

Tai jau antras kartas, kai maestro neatvyksta liudyti į teismą. 2008-ųjų spalio 23-ąją D.Katkus taip pat turėjo liudyti. Už tai, kad nenurodė priežasties, kodėl neatvyko į teismo posėdį, maestro gavo 1 MGL (130 Lt) baudą.Teisėjas A.Virbalas: Dabar reikia nubausti Katkų.

Panašu, kad D.Katkui baudos nė motais. Dirigentas ir dar kartą užsitraukė teismo nemalonę. Sausio 15-ąją vykusiame teismo posėdyje maestro nepasirodė. 

Vilniaus miesto 1-ojo apylinkės teismo teisėjas Antanas Virbalas pasipiktino, kad D.Katkaus ir vėl nebuvo teisme. „Dabar reikia nubausti Katkų ir už šios dienos neatvykimą. Jei jam pasirodė mažai, tai padidinsim MGL‘ų“, – kalbėjo teisėjas.

 Maestro už neatvykimą į teismą be pateisinamos priežasties skirta 3 MGL (390 Lt) bauda. 

Teismą užmiršo 

Naujienų portalas 15min.lt susisiekė su į teismo posėdį neatvykusiu maestro. Pasiteiravome, kas nutiko šįkart ir kodėl jis nepasirodė teisme. Pasirodo, D.Katkus užmiršo turėjęs liudyti.Nebuvau užsirašęs į savo nusikaltimų sąrašą ir pražioplinau, – teisinosi D.Katkus 

„Su Juozapaičiu susitarėm, kada galima ateiti ir taip ramiausiai sau sėdžiu namuose, dirbu. Nežinau, o Juozapaitis man skambino skambino, kad aš ateičiau, o aš nesužinojau. Žodžiu, labai kvailai išėjo. Jisai man skambino, o aš buvau išsijungęs telefoną. Jis nepriskambino, norėjo mane įspėti. O aš užmiršau, man iškrito iš galvos, nebuvau užsirašęs į savo nusikaltimų sąrašą ir pražioplinau“, – teisinosi D.Katkus. 

Atvyks kitą kartą 

Panašu, kad D.Katkus nesisieloja nei dėl dar vienos baudos, nei dėl to, kad gaišina teismą.

„Kai tik bus sekantis teismo posėdis, tai atvyksiu. Pražioplinau tiesiog. Turėjau laiko, galėjau ateiti“, - ramiai kalbėjo maestro.

15min.lt priminė dirigentui, kad kitas teismo posėdis – vasario 11-ąją. D.Katkus tvirtino užsirašęs priminimą ir pažadėjo į kitą teismo posėdį atvykti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius