-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Televizijoje susituokusi rokiškėnų pora liudininkais pasirinko Leo ir N.Zvonkę (nuotraukos)

TV3 laidos „Auksinis Šventas Valetinas“ filmavime susituokė rokiškėnų pora, laimėjusi Valentino dienos proga rengiamą konkursą. Galimybę patekti į meilės dienai skirtą televizijos laidą ir prieš visą Lietuvą įteisinti santykius laimingoji pora pelnė įveikusi 32 konkurentus.
Renginio akimirka
Televizijoje susituokę A.Aleinikova ir M.Lapelis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Deivydas ir Natalija Zvonkai
Geidžiamiausia liudininkų pora – Deivydas ir Natalija Zvonkai

Iš viso konkurse užsiregistravo 810 dalyvių, iš kurių 342 panoro prisipažinti mylintys, 157 – susižadėti, 195 – atnaujinti santuokos įžadus, o 33 poros – susituokti.

Televizijos eteryje susituokę 22 metų Alina Aleinikova ir Mindaugas Lapelis savo santuokos liudininkais pasirinko atlikėją Nataliją Zvonkę ir laidų vedėją Leonardą Pobedonoscevą.

Pasak konkursą organizavusios UAB „Daisena“ rinkodaros vadovės Rūtos Petrošiūtės, dauguma porų, panorusių susituokti televizijoje, liudininkais pageidavo būtent Natalijos ir Deivydo Zvonkų.

R.Petrošiūtė pastebi, kad šiame konkurse aktyviau dalyvavo moterys. Palyginti su praėjusiais metais, atsiranda vis daugiau žmonių, norinčių viešai pripažinti savo jausmus. 

„Poros vis drąsėja, nori daugiau dėmesio, tačiau vyrukai yra ne tokie drąsūs kaip moterys. Buvo atvejų, kad konkurse užsiregistravusioms moterims ilgai teko įkalbinėti antrąsias puses, kad šie išdrįstų atvykti į televiziją“, – teigė R.Petrošiūtė.

Pagrindinis reikalavimas, kurį turėjo būti įgyvendinusios konkurse dalyvavusios ir viešai panorusios susituokti poros, – iki laidos filmavimo nunešti pareiškimus tuoktis. Tai atliko ir konkursą laimėjusi rokiškėnų pora, tačiau vis dėlto susidūrė su nesklandumais.

Tik laidos filmavimo išvakarėse paaiškėjo, kad Alinai ir Mindaugui išimties tvarka bus leidžiama tuoktis Vilniuje – kaip Rokiškio gyventojai jie tokią teisę turėjo tik savo miesto rajone arba leidimo tuoktis kitur laukti mėnesį. 

Tarp porų, atnaujinusių santuokos įžadus, buvo ir atlikėjas, verslininkas Edmundas Štengeris-Mundis, kuris su žmona tą vakarą galėjo pasijusti lyg Las Vegase. Poros santuoka buvo atnaujinta skambant Elviso Presley dainoms.

Per filmavimą buvęs grupės „Bavarija“ narys Juozas Liesis savo meilę žmonai Eglei priminė įteikdamas didelę raudonų gėlių puokštę. „Pasižadu prieš visą Lietuvą padėti prižiūrėti vaikus ir ypač save“, – žmonai pasakė Juozas.

Šį sekmadienį TV3 eteryje pasirodysiančioje laidoje apsilankė ir atlikėjas Andrius Rimiškis su savo drauge Vaida, atlikėja Karina Krysko su mylimuoju Sauliumi Skambinu ir kitos garsios šalies poros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius