Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 22 /22:06

„Lietuvos balsą“ po trečiosios finalinės kovos paliko Raimonda Masiulytė ir Kristina Šiupienytė

Projekto „Lietuvos balsas“ finalininkų gretos vis retėja. Sekmadienio vakarą Vilniaus Pramogų arenoje išrinkti geriausieji jau trečiąsyk dalyvavo finalinėse kovose. Šįsyk kaip kviestinis šou svečias pasirodė olandų tatuiruočių meistras, dainininkas ir projekto „Olandijos balsas“ nugalėtojas Benas Saundersas.
Raimonda Masiulytė
Raimonda Masiulytė / Viganto Ovadnevo nuotr.
Viganto Ovadnevo nuotr./Roko Laureckio pasirodymas
Roko Laureckio pasirodymas

Renginį pradėjo Violetos Tarasovienės ir keturių jos komandos dainininkių kūrinys apie meilę. Pirmasis trečiosios finalinės kovos metu pasirodė Merūno mokinys Rokas Laureckis, ant scenos pasikvietęs merginą ir ją apdovanojęs bučiniu. „Mane pritrenkei, išsigandau, bet viskas normaliai, moki bučiuotis, šaunuolis“, – juokėsi Merūnas.

Vakaro svečių gretose – Radžis Aleksandrovičius, dainininkės Baiba Skurstenė ir Monika Linkytė, Juozas Liesis, grupės „Kitokios“ merginos, Danielius Polskis-Gabbana ir kiti.

Antroji pasirodė V.Tarasovienės mokinė Monika Mėčiūtė. „Daina tau netiko, pritrūko aukštų natų“, – sutartinai kalbėjo Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings, bet jaunosios atlikėjos mokytoja gynė, sakydama, kad Monika viską padarė šimtu procentų.

Viganto Ovadnevo nuotr./Elvina Milkauskaitė ir „Olandijos balso“ nugalėtojas Benas Saundersas
Viganto Ovadnevo nuotr./Elvina Milkauskaitė ir „Olandijos balso“ nugalėtojas Benas Saundersas

Specialų, itin jausmingą numerį pristatė Elvina Milkauskaitė ir „Olandijos balso“ nugalėtojas Benas Saundersas, atlikę „Simply Red“ dainą „If You Don't Know Me By Now“.

Indrės Malakauskaitės pasirodymą publika pasveikino skanduodami „Indre, Indre“. „Pasirodei fantastiškai, tik ta suknelė man priminė Sofią Rotaru“, – komentavo Egidijus Sipavičius. „Tobulėji valandomis, net ne dienomis, viską išpildei, tu nuostabi“, – sveikino Merūnas.

Vieniša mama Kristina Šiupienytė atliko Irenos Starošaitės dainą „Saulė leidžias“, kurią skyrė sūnui Oskarui. „Nėra prie ko prisikabinti, tik kaip mokytoja norėjau, kad pasirinktum kūrinį, kuriame labiau galėtum atskleisti savo vokalinius sugebėjimus“, – vertino V.Tarasovienė.

Merūnas su savo mokine I.Malakauskaite atliko jautrią dainą anglų ir lietuvių kalbomis. Po jų sceną užėmė Vincentas Linkevičius, atlikęs užvedantį „The Baseballs“ Rihannos dainos „Umbrella“ perkūrinį. J.Didžiulis dainininkui plojo atsistojęs. „Tu kaip feniksas, pakilęs iš pelenų“, – gyrė jis.

Elvina Milkauskaitė surengė pasirodymą su žvakėmis, o gerbėjai ją apdovanojo glėbiu gėlių.

Apsirengusi tarsi nuotaka į sceną žengė Raimonda Masiulytė. Paklausta vedėjo V.Rumšo, ar tokia suknelė reiškia, kad žiūrovai yra kviečiami į vestuves, dainininkė kalbėjo užuominomis, prasitardama, jog tai yra tikėtina. Merūnas pagyrė mokinę už aukšto lygio pasirodymą.

Energingą pasirodymą surengė Laura Jonušaitė. „Tau reikia būti scenoje“, – teigė E.Sipavičius. „Džiaugiuosi, kad sugrįžai. Mano dukra visus savo draugus ir gimines privertė balsuoti už tave. Tu esi sutverta scenai“, – šypsojosi V.Tarasovienė.

Pasibaigus dalyvių pasirodymams naujausią savo dainą „Šypsenai laikas“ atliko Violeta ir Vilius Tarasovai.

Rezultatai:

Paaiškėjo, kad iš Merūno komandos žiūrovų balsų pritrūko Raimondai ir Vincentui. Mokytojas išgelbėjo V.Linkevičių, kuris nesivaržydamas šokinėjo iš laimės.

Iš V.Tarasovienės komandos žiūrovai mažiausiai palaikė Kristiną ir Laurą. Pastaroji iš jaudulio vos tramdė ašaras, tačiau buvo išgelbėta savo mokytojos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius