-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 seriale „Pasmerkti“ – legendinio Lietuvos boksininko Dano Pozniako sūnus!

Jau vasario 14-ąją 21.10 val. TV3 pradžiugins serialų „Nemylimi“ ir „Svetimi“ gerbėjus naujausia trilogijos dalimi „Pasmerkti“. Filme ir toliau vaidins visų pamėgti aktoriai: Toma Vaškevičiūtė, Tadas Gryn, Marius Mačiulis, Ramūnas Rudokas, Rolandas Boravskis, Jūratė Vilūnaitė, Andrius Bialobžeskis, Vytautas Kupšys, Evaldas Jaras ir kiti. Kai kuriose scenose prie jų prisijungs ir ne kino žvaigždės.
(Iš kairės): T.Rudokas, R.Boravskis ir D.Pozniakas
(Iš kairės): T.Rudokas, R.Boravskis ir D.Pozniakas / TV3 nuotr.

Pavyzdžiui, motociklininką žudiką seriale suvaidins legendinio Lietuvos boksininko Dano Pozniako sūnus, daugkartinis motokroso čempionas Dinas Pozniakas. Atvykęs į serialo filmavimo aikštelę D. Pozniakas motociklu atliko tokius viražus, kad kūrybinei grupei išsprogo akys.  

Jis papasakojo, kad motokrosu susidomėjo būdamas trylikos, tėvui nusprendus, kad jo sūnums nederėtų sekti jo pėdomis ir sieti gyvenimo su bokso ringu.

„Mamai motokrosas iš pradžių nelabai patiko, ji nerimavo dėl traumų. Bet jei nori rimtai važiuoti – be traumų neįmanoma“, –  kalbėjo laurus sporto varžybose skinantis D.Pozniakas.

Motosportas – ne kiekvienam įkandamas malonumas. „Viskas daug kainuoja, degalai dabar nežmoniškai brangūs. Vien padangų keletas komplektų per sezoną sudyla. Apytiksliai skaičiuojant, treniruotė kainuoja apie 150 litų. Be rėmėjų šiam sportui būtų ragas“, – sakė D.Pozniakas.

Jo motociklai ne kartą riaumojo ne tik varžybų trasose, bet ir filmavimo aikštelėse – teko dirbti su kaskadininkais bei kino pasaulio garsenybėmis.

„Būna,  kad pakviečia  triukų atlikti, per mašinas pašokinėti. Įdomu aikštelėje padirbti, iš arti pamatyti, kaip kuriamas kinas. Kai Vilniuje filmavo „Kalnietį“, – naktinės pamainos buvo, iki ryto galėdavai laukti savo eilės filmuotis, nes režisieriai norėjo ir žirgų, ir motociklų... Bet jei kavos aparatų yra, – galima ir palaukti“, – juokėsi D.Pozniakas.

„Pasmerkti“ premjera  –  vasario 14 dieną  21.10 val.  per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius