Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

TV6 kviečia siųsti nuotraukas su ūsais

Sėkmingai šiais metais sausio mėnesį startavusi „ūsų“ akcija, skirta prostatos vėžio prevencijai, prabėgus vos pusmečiui šį rudenį vėl kviečia tautiečius būti neabejingus sergantiems prostatos vėžiu. Draugišką paramą ligos užkluptiems vyrams galite išreikšti tiesiog nuoširdžiomis ir išradingomis „ūsų“ nuotraukomis.
Tarptautinės ūsų ir barzdų varžybos
Tarptautinės ūsų ir barzdų varžybos / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Prostata TV6

Jei jūs prijaučiate ūsams ir galite juos bent trumpam užsiauginti arba nešiojate šį vyrišką „atributą“ nuolatos, o gal turite originalių idėjų kaip galima pasipuošti „ūsais“ iš įvairių namie rastų niekučių, drąsus TV6 kanalas specialiai jums atidaro „ūsų“ galeriją. Savo paramą ir neabejingumą parodyti galite siųsdami „ūsuotas“ nuotraukas į TV6 interneto puslapį adresu www.6tv.lt/usuakcija.

„Ūsų akcija tęsiasi ir mes norime priminti vyrams, kad prostatos vėžio problema aktuali ir jiems, ir su jais gyvenančioms moterims. Šios ligos galima išvengti, ją įveikti, tačiau reikia nepamiršti reguliariai dalyvauti sveikatos tikrinimo programose. Drąsusis TV6 kanalas ragina nebijoti ir vyresnio amžiaus vyrus atlikti pirminius kraujo tyrimus jau dabar. O kitus kviečiame solidarizuotis ir paremti šią gražią socialinę idėją siunčiant ūsuotas nuotraukas į akcijos galeriją“, – sako TV3 ir TV6 rinkodaros vadovė Rovena Sankalienė.

Jūsų „ūsuotų“ nuotraukų su tikrais ar dirbtiniais, spalvotais, pieštais, karpytais ūsais laukiame adresu www.6tv.lt/usuakcija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius