-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vakarą su bičiuliais leidusi Ieva Mackevičienė sūnų Motiejų paliko namuose: „Ar gali būti geresnė auklė nei tėtis?“

Buvusi merginų grupės „Pinup Girls“ narė Ieva Mackevičienė pirmadienio vakarą leido „Virtuvės mitų griovėjų“ žurnalo-albumo „VMG: Tekėk už manęs 2015“ pristatyme. Neseniai pagimdžiusi gražuolė pirmąkart po šeimos pagausėjimo pasirodė viešumoje – kol pati leido vakarą bičiulių draugijoje, vos kelių mėnesių sūnelį Motiejų prižiūrėjo tėtis, „radistas“ Rolandas Mackevičius.
Ieva Mackevičienė
Ieva Mackevičienė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Į „VMG: Tekėk už manęs 2015“ pristatymą I.Mackevičienė atlydėjo draugę. „Nors pati neseniai ištekėjau, dabar vestuvėms ruošiasi ji – tikiuosi, puota laukia jau šią vasarą“, – Žmonės.lt sakė I.Mackevičienė. 

Renginyje jauna mama praleido kelias valandas, kol kartu su drauge domėjosi vestuvių madomis, sūneliu Motiejumi rūpinosi tėtis R.Mackevičius. „Ar gali būti geresnė auklė nei tėtis? Dabar mane sunku prikalbinti kur nors išeiti – kur kas mieliau leidžiu laiką su vaiku, nei vaikštau po vakarėlius. Bent kol kas tikrai nenorime samdyti auklės, o dar žinant, kaip sunku būtų tokią surasti... Kol kas mums jos dar tikrai nereikia“, – svarstė I.Mackevičienė. 

Žmonės.lt atkreipus dėmesį, kad nors šeimos pagausėjimo Ieva sulaukė palyginus neseniai, jau gali vėl girtis puikia figūra, gražuolė nusišypsojo: „Manau, po gimdymo viskas susitvarko savaime – tereikia imti maitinti vaikelį ir tiek.“

Paklausta, ar tik neketina vėl prisijungti prie „Pinup Girls“ veiklos – juk grupei ji taip ir netarė „sudiev“ – I.Mackevičienė sakė, kad viską parodys laikas. „Bent kol kas matau, kiek daug merginos koncertuoja, ir suprantu, kad dabar taip tikrai negalėčiau. Mano vaikas nori valgyti beveik kas pusvalandį, taigi koncertai ir motinystė šiuo metu neatrodo suderinama. Tačiau laikas parodys, kaip bus vėliau“, – Žmonės.lt sakė I.Mackevičienė. 

„VMG: Tekėk už manęs 2015“ pirmadienį nepraleido gausus garsenybių būrys: savo nėštumo neslėpė čia apsilankiusios Agnė Grigaliūnienė ir Agnė Jagelavičiūtė, renginyje apsilankiusi drauge su vyru Mantu Volkumi, dizaineriai Egidijus Sidaras, Egidijus Rainys, Liutauras Salasevičius ir Julija Janus, Inga Stumbrienė su vyru, gražuolė Gabrielė Martirosianaitė, Žilvinas Grigaitis, Saulius Ivanauskas ir kiti. 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ieva Mackevičienė su drauge
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ieva Mackevičienė su drauge

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius