Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Valda Bičkutė – iš rusiško trilerio į „Pavogtos laimės” aikštelę

Populiaraus LNK serialo „Pavogta laimė“ aktorei Valdai Bičkutei yra tekę filmuotis su ryškiausiomis Lietuvos bei Rusijos žvaigždėmis. Todėl nenuostabu, kad ją pakvietė vaidinti filme su humoro laidos „Naša Raša“ žvaigžde Sergeju Svetlakovu, teigiama televizijos išplatintame pranešime spaudai.
Aktorė Valda Bičkutė seriale „Pavogta laimė“
Aktorė Valda Bičkutė seriale „Pavogta laimė“ / LNK nuotr.

Jiedu filmavosi psichologiniame trileryje „Akmuo“. Valda ne pirmą kartą filme turėjo partnerį debiutantą. Prieš kelerius metus filme „Nereikalingi žmonės“ jos partneris buvo dainininkas Andrius Mamontovas. Turėdama patirties vaidinti su neprofesionalais partneriais, ji neišsigando nepatyrusio aktoriaus.

„Džiaugiuosi, kad nereikėjo man už Sergejų vaidinti, jis tikrai yra nuostabus aktorius. Nors ir keista, filme jis atlieka rimtą, galime sakyti, tragišką vaidmenį.  Už kadro aktorius neprarado humoro jausmo, buvo vienas malonumas filmuotis su juo,“ – pasakoja Valda.

Žinoma aktorė prisipažįsta, jai neramu būna prieš kiekvieną naują darbą. „Prieš kiekvieną filmavimą man atrodo, kad aš nieko nemoku, viską reikia pradėti iš naujo. Jautiesi taip keistai: „Dieve, ką man čia daryti?“ Su kiekvienu režisieriumi dirbti – tikras iššūkis. Juk turi prisitaikyti prie režisieriaus, jo darbo metodų bei pasaulio. Vėliau džiaugiuosiu iš režisieriaus gautomis pamokomis, nauju žinių bagažu bei įgyta patirtimi.“

Džiaugiuosi, kad nereikėjo man už Sergejų vaidinti, jis tikrai yra nuostabus aktorius. Nors ir keista, filme jis atlieka rimtą, galime sakyti, tragišką vaidmenį.

Būtent per šį filmavimą ji pamėgo rusišką muziką. „Iki tol nemėgau rusiškos muzikos. Tačiau per filmavimo pertraukėles girdėdavau vien rusišką muziką, be to režisierius, davė kelis gerus muzikos kompaktus. Dabar važiuodama automobiliu visuomet klausau rusiškos muzikos.“

Šiuo metu Valda filmuojasi seriale „Pavogta laimė 2“. Ji džiaugiasi, kad buvo ilgesnė pertrauka, todėl galėjo pailsėti, pasiilgti serialo kūrybinės grupės bei savo kolegų.  Praėjusiame sezone jos herojė buvo kerštinga Rūta, kuri tik serialo pabaigoje atgavo savo tapatybę ir tapo gerąja Edita. Anot aktorės, naujame sezone jos herojė bus kitokia. „Mano herojė bus švelnesnė, jausmingesnė. Ji bus savimi, turės mylimą žmogų. Be abejo, jos vėl lauks daug išgyvenimų, meilės bei dramų,“ – intriguoja Valda Bičkutė.

Valda labai džiaugiasi žiūrovų palaikymu, kuris ją įkvepia darbui. „Žinau, Lietuvos žiūrovai labai laukia serialo tęsinio. Serialas žmonėms patinka, myli Editą bei kitus serialo herojus. Džiugu, kad palaiko mums žiūrovai, o mes galime jiems malonumą suteikti“, – pasakoja serialo žvaigždė.

„Pavogta laimė“ sugrįžta su Valda Bičkute jau greitai per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius