Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vietoje „Muzikos akademijos“ transliacijos – Onsos gyvo garso fiesta!

Penktadienį LNK televizijoje „Muzikos akademija“ užleis vietą grandioziniam labdaros koncertui „Mums reikia tavęs“, tad muzikinio šou transliacijos nebus. Tačiau „Muzikos akademijos“ studentai negali nedainuoti ir nešvęsti. Projekto mėgėjai ir jo dalyvių gerbėjai šeštadienį kviečiami į sostinės klubą „Brodvėjus“. Čia MA dalyvis Onsa švęs artėjantį savo gimtadienį – jis žada sudrebinti gyvo garso koncertu.
Onsa
Onsa / LNK nuotr.

„Brodvėjuje“ pamatysime ne tik Onsą – jį sveikins bene visi „Muzikos akademijos“ dalyviai. O Kafka ir Rūta net uždainuos scenoje.

Nors 21–eri Onsai sueis tik gruodžio 22 dieną, jis ir jo kolegos iš MA nekantrauja šventę paminėti anksčiau – juk vėliau reikės atsakingai ruoštis „Muzikos akademijos“ didiesiems finalams, tad švęsti nebus kada.

Gimtadienio svečių laukia, kaip sako pats Onsa, retas siurprizas šiandienos muzikiniame pasaulyje – gyva muzika. „Gyvai dainuojame „Muzikos akademijoje“, gyvai uždainuosime ir gimtadienio koncerte. Be to, čia ne tik dainos, bet ir muzika bus gyvai atliekama“, – sako Onsa.

Koncerte jis atliks ne tik „Muzikos akademijoje“ skambančias dainas, bet ir kūrinius, sukurtus paauglystėje, bei jau brandesnius, patekusius į jo dainų albumą. Išgirsime ir užsienio atlikėjų dainų netikėtų interpretacijų.

Paklaustas, ar sau gimtadienio proga linki laimėti „Muzikos akademiją“, Onsa šypteli: „Juk jei išduosiu savo norą, jis neišsipildys. O šį šeštadienį linkiu sau gero koncerto ir... tikiuosi, nesudegsime“, – juokiasi MA dalyvis, prisiminęs, kad „Brodvėjus“ šį savaitgalį pradės veikti atsinaujinęs po ilgokos pertraukos, nes jį buvo nusiaubę net du gaisrai.

Karštas Onsos ir „Muzikos akademijos“ dalyvių koncertas – šeštadienį, „Brodvėjaus“ klube.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius