Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Virtuvės mitų griovėjų“ pristatyme – nuo puokščių iš morkų iki rožinių cepelinų

Geros laidos apie kulinariją lietuviškoje televizijoje nebuvau jau seniai. „Virtuvės mitų griovėjai“ – tai charizmatiška 3 vaikinų komanda. Alfas, Ali ir Marčius (Ali Gadžijevas, Alfas Ivanauskas, Martynas Praškevičius) pasiruošę pataisyti padėtį.
Vakarėlio akimirka
Vakarėlio akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Balandžio 21-osios vakarą laidos šeimininkai surengė ambicingo kulinarinio šou pristatymą. Pasveikinti virtuvės meistrų ir palinkėti sėkmės vykdant naująjį projektą susirinko visas būrys Lietuvos įžymybių. Ne vakarinėmis suknelėmis ir smokingais, o lengva pavasariška apranga pasipuošę svečiai palengva rinkosi nešini braškėmis, salotomis ir puokštėmis iš... morkų! Buvo čia ir dailiai vazonėliuose pūpsančių bazilikų, ir rozmarinų, ir čiobrelių. Akivaizdu, kad susirinkusieji laikėsi kvietime nurodyto kodo – nekreipti dėmesio į aprangą, bet atsinešti žaliuojančių prieskonių vazonėlį.

Žalia, pavasariška, gražu... Na ir žinoma, kaipgi be skanumynų, juk laida apie virtuvę! Renginio svečiams nusivilti neteko: vakarėlio pradžioje visi norintys vaišinosi šampanu su prieskoninių žolelių puokštelėmis, o po to atėjo eilė gurmaniškiems malonumams. „Virtuvės mitų griovėjai“ susirinkusiuosius vaišino įvairiausiais paštetais, sūriu, paskanintu riešutais ir mėlynių uogiene, žinoma, nepamiršę visko originaliai papuošti spragintais kukurūzais ir... kiškio kopūstais.

„Virtuvės mitų griovėjų“ misija – pakeisti nusistovėjusį žiūrovų požiūrį į virtuvę, priminti, kad svarbu yra ne tik tai, ką valgai, bet ir tai, kaip tas maistas atrodo. Vaikinų trijulė gal net įžūliai imsis drastiškų naujienų – kad ir rožinių cepelinų gamybos.

„Virtuvės mitų griovėjai“ – TV6 eteryje jau nuo balandžio 30 d.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Vakarėlio akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Asta Valentaitė (dešinėje) su drauge

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius