Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vizažistė Erika Toth eilines moteris pavertė stulbinančiomis gražuolėmis

Pamirškite kosmetines operacijas ir brangius veido kremus, makiažo meistrė Erika Toth (40) iš Londono tiki galinti moteris atjauninti, o jų veido odą padaryti be priekaištų naudodama vien kosmetikos priemones.
Prieš ir po Erikos Toth makiažo
Prieš ir po Erikos Toth makiažo / Vanityandmakeup.com nuotr.
Temos: 2 Grožis Makiažas

Taip teigia vizažistė Erika Toth, dirbusi mados šou, žurnalų fotosesijose ir su garsenybėmis. Ji sako, kad gali bet kurią moterį paversti gražuole, tereikia tinkamai ją padažyti.

„Aš sutikau labai savimi nepasitikinčių moterų, nes jos nesijaučia pakankamai gražios. Manau, būtent tai mane pastūmėjo tapti vizažiste ir leido man sukurti tokią grožio versiją. Aš stengiuosi parodyti moterų grožį maksimaliai, kad jos sau patiktų“, – portalui Lovemycourse.com kalbėjusią Eriką cituoja Dailymail.co.uk.

E.Toth savo, kaip vizažistės, karjerą pradėjo būdama 30-ies, prieš tai ji mokėsi keramikės amato. Moteris tiki, kad jos, kaip menininkės, talentas padėjo jai pasiekti karjeros aukštumų vizažistės profesijoje, nes ji išmoko dirbti nedrebančia ranka.

Erika savo tinklalapyje patalpino nuotraukas moterų prieš ir po makiažo, kuriomis įrodė savo teiginius apie visagalę dekoratyvinę kosmetiką.

Portalo Lovemycourse.com redaktorė Nakia Garriques prisipažino buvusi gerokai nustebinta.

„Makiažai mane tikrai nustebino. Moterys nuotraukose po makiažo atrodė visiškai kitaip nei prieš tai, manau, kad žmonėms tikrai sudėtinga atspėti, kur kuri moteris yra. Kad tai patikrinčiau, nuotraukas nusiunčiau 68 savo kolegoms ir paprašiau jų atspėti. Beveik visi suklydo spėdami. Jei nebūčiau mačiusi nuotraukų anksčiau, aš irgi būčiau suklydusi“, – teigė Nakia.

Vanityandmakeup.com nuotr./Prieš ir po Erikos Toth makiažo
Vanityandmakeup.com nuotr./Prieš ir po Erikos Toth makiažo

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius