Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Žaliosios vienybės“ koncerte Algirdui Kaušpėdui teks blogiečio vaidmuo

Balandžio 16-ąją, šeštadienį, tiesiogiai per TV3 iš sostinės prekybos centro „Ozo“ aikštės – pavasariškas „Žaliosios vienybės“ koncertas. Renginio vedėjai – Algirdas Kaušpėdas, Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, Liepa Rimkevičienė ir „Vaikų balso“ dvyniai Domas ir Kipras Junčos – kiekvienas atstovaus ne tik savo kartai, bet ir įkūnys pagrindines gamtos stichijas.
Algirdas Kaušpėdas
Algirdas Kaušpėdas. / TV3 nuotr.

Metalo stichijai atstovaus „Anties“ lyderis Algirdas Kaušpėdas. „Mano personažas vardu Grynas, bet ne todėl, kad žalias ar ekologiškas, o todėl, kad savanaudiškai ir ciniškai manipuliuoja ekologijos mada. Nors Grynas spjauna į akis gryną tiesą apie mūsų planetos liūdną būklę, jam terūpi tik pinigai ir pramogos. Ekologija jam tėra dūmų uždanga pridengti savo nedoriems darbeliams. Vienur prikiaulini – kitur papudruoji. Užterši upę – importuoji žuvį iš užsienio. Uždusini miestą – išsikeli gyventi į užmiestį. Šio blogiečio šūkis: „gyventi su gamta paprasta – atėjai, prišiukšlinai, nugalėjai!“ – pasakojo A. Kaušpėdas.

Koncerte gamtos stichijas valdys ir gausybė scenos atstovų: Donatas Montvydas, Linas Adomaitis, „Lemon Joy“, Mia, „Studentės“, Nojus Bartaška-Bartas, Lina Joy, „69 Danguje“, „Kas jos tokios?“, Violeta ir Vilius Tarasovai, Girmantė Vaitkutė ir kiti. 

Didžiausia „Žaliosios vienybės“ staigmena – Ukrainos atlikėja Alyosha. Ją lietuviai įsiminė praeitų metų „Eurovizijoje“. Unikalaus balso savininkė ir aktyvi kovotoja už ekologiją sudainuos žymiausias savo dainas, tarp jų ir hitą „Sweet People“.

„Žaliosios vienybės“ koncertas – balandžio 16-ąją, 16.30 val., tiesiogiai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius