-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žavioji Ramunė Kurienė grįžta į TV3!

Po kelerių metų pertraukos į TV3 eterį kartu su nauja laida jau visai netrukus grįš Ramunė Kurienė.
Ramunė Kurienė
Ramunė Kurienė / TV3 nuotr.
Temos: 2 Darbas TV3

Keturi metai, praleisti be televizijos, paparacų blyksčių ir įvairių klausimų apie asmeninį bei profesinį gyvenimą, žaviajai laidų vedėjai praėjo siekiant magistro laipsnio Vilniaus universitete, dirbant nekilnojamojo turto agentūroje ir rūpinantis trečiąja dukrele, praneša TV3.

„Į televizija grįžti neplanavau, tačiau sulaukusi gero bičiulio skambučio sutikau priimti naują iššūkį ir sugrįžti ten, kur jau manęs kuris laikas nesimatė. Pasakiau „Taip“ tik todėl, kad mano darbas bus ne tik bendrauti su TV3 žiūrovais televizijos ekrane, bet ir darbuotis už kadro“, – sako į televiziją sugrįžtanti Ramunė.

Kol kas nauja TV3 laidos vedėja paslaptingai šypsosi ir laidos atskleisti nenori, bet užsimena, kad šis pasiūlymas ją suvyliojo ir tuo, kad iki šiol jai su tokiu laidos žanru dirbti neteko.

„Man labai smagu, kad galėsiu pati įsijungti į procesą ir nebūti tik tuo žmogumi, kuris aklai perskaito jam parašytą tekstą. Aš būsiu kūrybinės grupės dalis ir tai man leis labiau įsijausti į naujos laidos vedėjos amplua“, – apie pasikeitimus užsimena R. Kurienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius