-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis savo jubiliejaus prisiminimų šventėje pakvietė tapti karaliais (nuotraukos)

Tikras verslininkas žino, kaip iš vienos šventės sukurti kelias – tai įrodė Žilvinas Grigaitis, penktadienio vakarą pakvietęs kolegas ir pažįstamus į savo 40-mečio šventės fotografijų parodą.
Žilvinas Grigaitis bičiulius pakvietė prisiminti savo praėjusį jubiliejų
Žilvinas Grigaitis bičiulius pakvietė prisiminti savo praėjusį jubiliejų / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Žvakės Vilniaus senamiestyje kvietė net paprastus praeivius žvilgtelėti į seną Užupio kiemą, kuriame įsikūrusioje fotostudijoje „Cicerone“ ir įvyko šventinė fotografijų peržiūra. Senove dvelkiančios plytinės sienos studijos viduje sukūrė magišką atmosferą, kurioje visi svečiai galėjo apžiūrėti juodai baltas fotografijas ir prisiminti Ž.Grigaičio jubiliejaus šventę.

„Kviečiu visus pasižiūrėti šias fotografijas, kurias įamžino puikus menininkas Raimundas Švilpa. Tiesa, per gimtadienį viena mano veido pusė atrodė ne kaip dėl didelio danties skausmo, bet juk per 40 metų vieną kartą taip turi nutikti! Deja, man tai būtent per jubiliejų, – šmaikštavo vakaro kaltininkas. – Jei dėl kokių nors priežasčių negalėjote sudalyvauti mano jubiliejuje ir jūsų nėra šiose fotografijose – kviečiu atsisėsti ant šios prabangios sofos ir tapti vakaro karaliumi ar karaliene!“

Netrukus fotografas ir studijos šeimininkas R.Švilpa kibo į darbą ir fotografijose įamžino to panorusius vakaro svečius. O Ž.Grigaitis, paprašęs visų dėmesio, prabangaus šampano butelį įteikė fotomenininko žmonai ir gerai savo draugei – aktorei Aurelijai Tamulytei, sveikindamas ją su praėjusiu gimtadieniu.

Kukliai šypsodamasi artistė ir studijos „Cicerone“ šeimininkė į šį vakarą įsiliejo kartu su dviem augintiniais – raudonais kaspinais pasipuošusiais Tipu ir Šansu, kurie netrukus tapo fotosesijų dalyviais – tiksliau, jų puošmenomis.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Žilvinas Grigaitis bičiulius pakvietė prisiminti savo praėjusį jubiliejų
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Žilvinas Grigaitis bičiulius pakvietė prisiminti savo praėjusį jubiliejų

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius