-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Živilė Vaškytė ir Mindaugas Stasiulis ves tiesioginį lenktynių koncertą

Greičiui neabejinga Živilė Vaškytė ir minties greitumu garsėjantis Mindaugas Stasiulis diriguos „Omnitel 1000 km lenktynių“ finišo koncertui, teigiama LNK pranešime spaudai.
Živilė Vaškytė
Živilė Vaškytė / LNK nuotr.

SPECIALI LENKTYNIŲ RUBRIKA

„Visus metus laukiu šių lenktynių, kai tris dienas pajūryje gyveni tik greičiu, adrenalinu ir įtampa. Tikiuosi, kad šį beprotišką karštį, beprotišką greitį ir fantastišką atmosferą pajus ir televizijos žiūrovai“, – sako Živilė Vaškytė.

„1000 kilometrų – tai atstumas nuo Palangos iki Minsko ir atgal. Atrodo, ne tiek ir daug, bet... Įsivaizduokit, kad jūs važiuojate kartu su žmona ar bičiuliu. Automobilyje beveik 50 laipsnių karščio, jūs nuolat lekiate ratais ir neturite jokios galimybės sustoti dešrainių ir kavos, jūsų greitis peržengia visas įstatymų ribas, o vietoj radijo ausyse jums spengia beprotiškas motoro garsas... Neištvertumėte nė valandos? O jie gali tai daryti visą dieną iki paskutinio prakaito lašo. Tai beprotiška ir neįtikėtina“, – sako Mindaugas Stasiulis.

Kitą šeštadienį, 11.30 val. LNK žiūrovai išvys didžiausiu vasaros įvykiu tituluojamų lenktynių startą, o vakare 19 val. lenktynininkus sutiks tiesioginiame šventiniame koncerte.

Planuojama, kad Rytų Europoje analogų neturinčių „Omnitel 1000 km. lenktynių“ nugalėtojus ant scenos pasitiks Donatas Montvydas su čempionų daina „We are the Champions“.

Koncerte dainuos net dvidešimt atlikėjų – Rytis Cicinas, Irūna ir Marius Jampolskis, Radži, Violeta ir Vilius Tarasovai, Žilvinas Žvagulis, Irena Starošaitė, „Yva“, „69 danguje", „Studentės“, V.Genytė, Stano, Amberlife kiti greičiui neabejingi atlikėjai.

Tradiciškai lenktynės turi savo himną, kurį kartu su visais dalyviais dainuos „69 danguje“ merginos. 

Tiesioginio koncerto metu žiūrovai išvys pasakojimus, kas vyko „Omnitel 1000 km. lenktynių“ trasoje ir už jos ribų visas tris dienas: senovinių automobilių paradą, naktinį dragą, kvalifikacines važiavimus ir „LNK –Fun2go žvaigždžių lenktynes“.

Tradiciškai daugiausiai žurnalistų dėmesio per „Omnitel 1000 km. lenktynes“  sulaukia „LNK –Fun2go žvaigždžių lenktynės, vadinamos žvaigždžių dragu. Šiemet ketvirčio mylios trasoje savo jėgas ketina išbandyti Živilė Vaškytė, Giedrius Leškevičius, Marius Jampolskis, Rolandas Vilkončius, Andrius Šedžius, Jolanta Paulauskienė, Natalija Zvonkė, Deivydas Zvonkus, Milda Bartašiūnaitė ir Erika Santos.

„Omnitel“ 1000 km lenktynės. Didysis nugalėtojų sutikimo koncertas” – liepos 17 dieną, šeštadienį, 19 val.

15min.tv – nemokama televizija internete

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius