-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių duetuose“ Sasha Song paseno šimtu metų

„Žvaigždžių duetuose“ pasirodęs Sasha Song pasirodė pastebimai pasenęs. Galėtų pasirodyti, kad vaikino išvaizdą pakeitė nerimas dėl prastos padėties „Duetuose“ – mat jo ir tituluotos gražuolės Viktorijos Sutkutės pora pastarosiose laidose vis atsidurdavo turnyrinės lentelės pabaigoje. Maža to, po dviejų laidų, susumavus rezultatus, Sasha turėjo palikti šou.
Sasha Song
Sasha Song / LNK nuotr.

Tačiau naujokų porą išgelbėjo Jokūbas Bareikis, savo ir Evelinos Sašenko vietą padovanojęs neseniai į „Žvaigždžių duetus“ atėjusiems Sashai Song ir Viktorijai.

„Dėl tam tikrų visiems žinomų priežasčių nematau galimybės tęsti savo pasirodymų projekte duetu, o prašytis naujos partnerės ar dainuoti vienam neetiška kitų dalyvių atžvilgiu“, – šypsodamasis sakė Jokūbas.

Projekto organizatoriai pakvietė Jokūbą be jokio konkurso dalyvauti šeštajame „Žvaigždžių duetų“ sezone, tačiau aktorius neskubėjo sutikti.

„Bandysiu dainuoti vienas“, – aiškino Jokūbas Bareikis.

Gavę šansą dar bent dvi laidas pasirodyti „Žvaigždžių duetuose“, naujokai Sasha Song ir Viktorija neslėpė džiaugsmo. Tą patį filmavimą „Duetuose“ vykusiame teminiame sporto šakų vakare jie pasirinko kung fu kovos meną. Po tobulo grimo Sasha tapo sunkiai atpažįstamu senučiu kung fu meistru iš Kinijos.

„Ko gero senas atrodysiu taip pat, tik be tokios ilgos barzdos“, – juokavo Sasha Song.

Judviejų su Viktorija pasirodymas sužavėjo komisijos narius, kurie negalėjo patikėti, kad Sasha Song šį kovos meną demonstravo pirmą kartą.

„Kai bus 50-asis „Žvaigždžių duetų“ sezonas, atrodysiu kaip Sasha Song“, – reziumavo Vytautas Juozapaitis.

Sportiškai azartiškame „Žvaigždžių duetų“ vakare buvo ne tik kung fu specialistų – čia dainavo šokėjai ant ledo, tenisininkai, šachmatininkai, krepšininkai, dviratininkai.
 
Sportiški „Žvaigždžių duetai“ – šeštadienį 19 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius