-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zvonkė ir ko.: pas konkurentes - giliomis iškirptėmis (nuotraukos)

Tarp būrio garsenybių, apsilankiusių „Olialia pupyčių” albumo pristatymo vakarėlyje sunku buvo nepastebėti seksualiosios merginų grupės YVA narių.
Natalija Zvonkė
Natalija Zvonkė pakerėjo ne vieną savo subtiliu apdaru ir kerinčiu žvilgsniu. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Gražuolės vakarėlyje vilkėjo gundančiomis, prie kūno prigludusiomis suknutėmis, o grupės sielos Natalijos Zvonkės iškirptė tiesiog varė renginio svečius iš proto. Ypač vyrus..

Ne paslaptis, kad grupės „Olialia pupytės” narės yra laikomos tiesioginėmis YVOS konkurentėmis. Tačiau klaipėdiečių trijulė be jokio neigiamo nusiteikimo atėjo paklausyti savo kolegių. Prie įėjimo į naktinį klubą, kuriame vyko koncertas, YVOS deivės dovanų gavo „Olialia pupyčių” naująjį kompaktinį diską. Bene labiausiai dėl jo apsidžiaugė šokėja Gintarė Valaitytė. Mergina garsiai pareiškė: „Dabar tai šis diskas nuolatos suksis mano automobilyje.” Tačiau susirinkusieji taip ir nesuprato, ar simpatingoji Gintarė tik juokavo, ar šiuos žodžius sakė nuoširdžiai.

YVOS narės renginyje išbuvo beveik iki pabaigos, o vėliau su didele kompanija pratęsė vakarėlį kitame sostinės naktiniame klube, kurį itin pamėgę pramogų pasaulio atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius