-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 03

„ABBA“ gali atsikurti daugiau kaip po 30 metų, praleistų atskirai

Švedų dainininkė Agnetha Faltskog, kuri su kolege Anni-Frid Lyngstad bei kolegomis Bjornu Ulvaeusu ir Benny Anderssonu kadaise sudarė legendinę grupę „ABBA“, patvirtino, jog norėtų aptarti galimybę sugrįžti ant scenos.
Agnetha Faltskog (kairėje) ir Anni-Frid Lyngstad (dešinėje)
Agnetha Faltskog (kairėje) ir Anni-Frid Lyngstad (dešinėje) 1976-aisiais / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „ABBA“

60-metė A.Faltskog, anksčiau kategoriškai sakiusi, kad nenori sugrįžti į praeitį, regis, pakeitė nuomonę. „Jaučiu, kad būtų smagu susitikti, pasikalbėti apie senas dienas ir galbūt pasirodyti kartu. Tikrai neatsikurtume pasauliniam turui, kaip daro „Rolling Stones“ ar kitos senos grupės. Manau, galėtume padainuoti dėl kilnaus tikslo“, – sakė ji.

A.Faltskog po grupės „ABBA“ skyrybų įrašė ir išleido tris solinius albumus. Ji teigė nesanti suinteresuota šlove, mat šios persisotino būdama jauna. „Manęs nedomina pasirodymai laikraščiuose ar televizijoje. Daug žmonių mano, kad tai tiesiog mano poza – neva noriu atrodyti drovi. Taip nėra, tiesiog nenoriu viešumos“, – Showbizspy.com sakė atlikėja.

„Scanpix“ nuotr./Agnetha Faltskog
Agnetha Faltskog 2009-aisiais

Ji pridūrė, kad taip jaučiasi dėl anksti užklupusios šlovės. „Pavargau. Kai man buvo 15-a, visą laiką skyriau dainavimui grupėje, būdama 18-os, padariau pirmą įrašą, o sulaukus 25-erių jau buvo „ABBA“. Po grupės sukūriau tris solinius albumus, manau, tokio produktyvumo man pakako“, – svarstė legendinio švedų ketvertuko narė.

Beje, dar gruodį buvo pasirodę pranešimų, neva „ABBA“, pasaulyje išgarsėjusi po 1974-ųjų „Eurovizijos“ dainų konkurso, pasirodys per karališkąsias Didžiosios Britanijos princo Williamo ir jo išrinktosios Kate Middleton vestuves 2011-ųjų balandžio 29-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius