Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 01 29

Brangiausiai apmokamas Rusijos reperis Basta atvyksta į Lietuvą

Rusijos hiphopo scenos autoritetas, muzikos prodiuseris ir kino filmų garso takelių kūrėjas Basta, dar žinomas sceniniu slapyvardžiu Nogano, šių metų kovo mėnesį Vilniuje surengs vienintelį koncertą Baltijos šalyse.
Reperis Basta
Reperis Basta / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Hiphopas

Basta, kurio tikrasis vardas Vasilijus Vakulenka, pastaruoju metu ypač atsakingai besirenkantis gastrolių vietas, tik po kelis mėnesius vykusių intensyvių derybų, savo pasirodymui pasirinko mūsų šalies sostinę. Siekdami įkalbinti populiariausią Rusijos repo megažvaigždę koncertuoti Vilniuje, koncerto rengėjai ,,Diskoholikai“ įdėjo nemažai pastangų ir laiko. Organizatorių atstovai, derybų metu, tris kartus skrido į Rusiją, iš kurių du kartus susitiko su Basta jo gimtajame mieste Rostove, o trečiąjį kartą, derybas tęsė Maskvoje. Pastangos nebuvo bevaisės. Basta, su lydinčia komanda apsilankys šių metų kovo 29 dienos vakare Vilniuje, menų fabrike „Loftas“.

Vos tūkstantis bilietų į Basta koncertą Vilniuje verčia nerimauti atlikėjo gerbėjus. Trečiadienio vakarą ,,Bilietų pasaulio“ prekybos vietose prasidėjusi išankstinių bilietų prekyba buvo rekordinė.  Per dvi valandas buvo parduota beveik pusę bilietų. Akivaizdu, kad visi norintys pamatyti Bastą netilps. Vieno tūkstančio žiūrovų limitas yra griežtai reglamentuotas sutartyje tarp atlikėjo ir koncerto rengėjų.

Siūlome pasiklausyti Bastos atliekamo kūrinio „Kartą ir visiems laikams“:

VIDEO: Basta

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius