-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 20

Demi Lovato daina „Heart By Heart“ iš filmo „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“ vadinama geriausia šios vasaros meilės balade

Stipriausias emocijas ir daugybę veiksmo filme „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“ (angl. „The Mortal Instruments: City of Bones“) lydės garso takelis iš populiarių atlikėjų dainų, o viena jų – Demi Lovato baladė „Heart By Heart“ – jau tituluojama geriausia šios vasaros meilės daina.
Demi Lovato
Demi Lovato / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šį penktadienį Lietuvos kino teatrus pasieks visame pasaulyje itin laukta, kvapą gniaužianti juosta „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“ (angl. „The Mortal Instruments: City of Bones“), kuriame žiūrovai sužinos apie iki šiol neregėtą Prieblandos medžiotojų pasaulį. Paprasta ir nieko apie savo išskirtinę kilmę nenumananti mergina Klerė Frei (akt. Lily Collins) nejučia įtraukiama į gėrio karių kovas su demonais.

Pilnos trukmės jausminga ir lėta Demi Lovato roko baladė „Heart By Heart“ buvo pristatyta visai neseniai ir kaip mat užsitarnavo tiek D.Lovato, tiek rašytojos Cassandros Clare, pagal kurios romaną buvo statomas filmas, gerbėjų palankumą.

Melodingoje ir už širdies griebiančioje „Heart By Heart“ šiandien 21-ąjį gimtadienį švenčianti D.Lovato dainuoja apie artimą sielą, mylimąjį, kurio nenori paleisti. Pradžioje atlikėjos balsas tik jautriai lydimas pianino, tačiau vėliau išsirutulioja į garsų ir roko gaidų kupiną meilės himną. Dramatiška ir galingai skambanti baladė užmynė mįslę – kam talentingoji D.Lovato ją skyrė. Manoma, kad tai gali būti dainininkės buvęs vaikinas, aktorius Wilmeris Valderrama, merginą palaikęs birželį, kai ji neteko tėvo. „Wilmeris – jos ramstis ir jie nuolat palaiko ryšį, tiek susirašo žinutėmis, tiek susitinka. Sunkiu metu jis visada šalia“, – sakė „Hollywood Life“ šaltinis.

VIDEO: Demi Lovato daina „Heart By Heart“

Tarp gausybės žinomų vardų filmo „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“ garso takelio atlikėjų sąraše be D.Lovato taip pat yra ne kartą platinine tapusi roko grupė „AFI“, šokių muzikos titanas, prodiuseris Zedd, kuris prodiusuoja būsimą Lady Gagos albumą, Colbie Caillat, Jessie J ir „Owl City“.

Šiuolaikiniame Niujorke besirutuliojantis filmo „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“ siužetas privers susimąstyti, galbūt išties visai šalia mūsų per amžius verda angelų palikuonių ir demonų kova. Lietuvą naujoji mistinė juosta „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“ pasieks jau šį penktadienį, rugpjūčio 23 dieną.

VIDEO: Filmo „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“ anonsas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius