Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 11 28

Edgaras Lubys pristato dainos „Karnavalas baigėsi“ klipą, kurį filmuojant prireikė dublerio

Penktadienio popietę dainininkas Edgaras Lubys gerbėjus pradžiugino naujiena: pristatė dainos „Karnavalas baigėsi“, kuri skambės ir šį pavasarį pasirodysiančiame jo albume „Tu dalis manęs“, vaizdo klipą.
Edgaras Lubys
Edgaras Lubys / Bretos Zamblauskaitės nuotr.

Naujausią savo darbą, kurį režisavo Algina Navickaitė, prodiusavo Ieva Žičkaitė, o nufilmavo operatorius Martynas Norvaišas, E.Lubys pristatė Vilniaus centre esančioje kavinėje „Kas Kas“ vykusios spaudos konferencijos metu. 

„Vaizdo klipo istorija siejasi ir su dainos tekstu – atskleidžiame suvaidinta linksmumą. Filmavome cirke, ir nors karnavalas nėra cirkas, tačiau ir čia yra tam tikro makabriškumo, dvi pusės – linksmoji ir liūdnoji, kurią ne visi pastebi. Cirko artistai yra klajokliai, visada keliauja kartu ir istorijos po grimu ne visada linksmos“, – apie klipą anksčiau kalbėjo dainininkas. 

Šį vaizdo klipą E.Lubys nufilmavo neįprastoje vietoje – Alytaus miesto cirko „Amber“ palapinėje tada, kai šis viešėjo Vilniuje. 

VIDEO: Edgaras Lubys - "Karnavalas baigės" (oficialus vaizdo klipas)

„Karnavalas šioje dainoje yra tarsi žmonių įtemptų santykių simbolis – linksmas ir liūdnas tuo pačiu metu. O vaizdo klipo istorija tai tik išryškina“, – atskleidžia E.Lubys. Tiesa, klipo filmavimas pareikalavo ir ypatingų pastangų. Pavyzdžiui, E.Lubiui prireikė dublerio – profesionalaus akrobato, kuris vietoje dainininko atliko kelis triukus. 

Paklaustas, kokia istorija pasakojama vaizdo klipe, E.Lubys atskleidė, kad klipe gvildenama šeimos drama: „Pasakojama apie klouną, kuris paliko žmoną, vaikus ir išvyko su cirku. Moteris atsitiktinai atvyksta į cirką su paaugusiomis atžalomis ir ten sutinka savo vyrą“. 

Konferencijos metu E.Lubys pažėrė ir daugiau naujienų: pranešė, kad dalyvaus 2015-ųjų „Eurovizijos“ atrankoje.

Bretos Zamblauskaitės nuotr./Edgaras Lubys
Bretos Zamblauskaitės nuotr./Edgaras Lubys

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius