-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 06

Erosas Ramazzotti koncertuos laiku, bet be apšildančio atlikėjo

Jau šįvakar Vilnių sudrebins italų muzikos superžvaigždė Eros Ramazzotti. Nors buvo planuota, kad koncertą apšildys sparčiai populiarėjantis dainininkas iš Pietų Amerikos Yuri da Cunha, tačiau šio plano buvo atsisakyta ir E.Ramazzottis pasirodys vienas.
E. Ramazzottis
E. Ramazzottis / „Dolce & Gabbana“ eskizai

„Tai sprendimas iš E.Ramazzotti pusės, o ne organizatorių pasirinkimas. Šis sprendimas nėra susijęs su keturiais ar šešiais koncertais, bet su dalimi turo – taip jau susiklostė, kad Yuri da Cunha su E.Ramazzočiu nebekeliaus kartu“, – teigė agentūros „Makroconcert“ komunikacijos vadovas Aivaras Gelžinis.

A.Gelžinio teigimu, be apšildančio atlikėjo įvyksiantis koncertas „Siemens“ arenoje turėtų prasidėti kaip ir planuota, apie 20 valandą vakaro, nebent dainininkas į sceną nuspręstų lipti šiek tiek veluodamas „kaip ir įprasta žvaigždėms“.

Po koncerto E.Ramazzotti ketina vakarieniauti restorane „Da Antonio“, kuriame lankėsi ir pirmos viešnagės Lietuvoje metu. A.Gelžinio teigimu, kol kas su savais virėjais į Lietuvą atvykęs E.Ramazzotti ypatingų pageidavimų nepateikė.

„Galbūt po koncerto, vakarienės metu sulauksime kokių nors pageidavimų“, – svarstė A.Gelžinis.

Antrą kartą į Lietuvą atvykusio dainininko koncerto data buvo keičiama net du kartus: iš pradžių koncertas buvo numatytas praėjusių metų lapkričio 7-ąją, vėliau data perkelta į balandžio 2-ąją ir galiausiai buvo nuspręsta, kad koncertas įvyks balandžio 6 dieną.

E.Ramazzotti į Lietuvą atlydėjo 80 žmonių komanda, keliaujanti keturiais prabangiais autobusais. Italų muzikos žvaigždės koncertui skirtą techniką į mūsų šalį gabeno 12 vilkikų, „Siemens arenoje“ ji pradėta montuoti koncerto išvakarėse. Arenoje bus pastatyta 16 metrų aukščio ir 26 metrų pločio scena.

E.Ramazzotti pasirodymo scenografiją sukūrė Kanados cirko „Cirque De Soleil“ režisieriai Serge Denancourt ir Francis Laporte. Specialiai šiam pasirodymui  bus sumontuota išskirtinė „L-Acoustic K1“ garso sistema. Kiekvieną atlikėjo dainą lydės ant milžiniškų LED ekranų rodomos vaizdo projekcijos, scenoje nuolat keisis įspūdingo dydžio dekoracijos.

Vieninteliame pasirodyme Vilniaus „Siemens arenoje“ Eros Ramazzotti pristatys naujausią albumą „Ali e Radici“, o taip pat atliks garsiausius savo hitus. Žiūrovams skambės „Cose Dela Vita“, „Piu Bella Cosa“ ir kitos geriausios romantiškojo Italijos atlikėjo dainos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius