Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 11 08

Fantazijos vingiai: „Duck Sauce“ vaizdo klipe žmonėms tarp kojų išaugo galvos (N-18)

Hitu „Barbra Streisand“ išgarsėjęs didžėjų duetas „Duck Sauce“ nutarė nustebinti savo gerbėjus netradicinės fantazijos polėkiu.
„Duck Sauce“ kūrinio „Big Bad Wolf“ vaizdo klipo akimirka
„Duck Sauce“ kūrinio „Big Bad Wolf“ vaizdo klipo akimirka / Kadras iš „Youtube“

Geru humoro jausmu pasižymintys kolektyvo nariai Armandas Van Heldenas ir A-Trak pribloškė šokiruojančiu atvirumu. Naujausiame jų kūrinio „Big Bad Wolf“ (liet. „Didelis blogas vilkas“) vaizdo klipe galima išvysti vyrus ir moteris su dviem galvomis. Pirmoji yra įprastoje vietoje, o štai antroji „auga“ ten, kur turėtų būti genitalijos.

Klipo pradžioje jo herojai pasirodo su keistoko kirpimo kelnėmis ir matyti, kad jų tarpukojis įtartinai didelis. Vėliau, kai susijaudinę vyrai nusiima kelnes, paaiškėja, kad apačioje jie turi dar vieną galvą. Turbūt daugelis sutiks, kad tai išties naujas posakio „mąsto antru galu“ įprasminimas.

Trumpo filmuko personažai savo „antras galvas“ skuta, prausia. Tiesa, jos nepraradusios ir įprastų, pavyzdžiui, lengvinimosi funkcijų. Kas keisčiausia, paaiškėja, kad „antrą galvą“ turi ne tik vyrai, bet ir moterys, tad kai pora glamonėjasi, apatinės galvos taip pat užsiėmusios savo reikalais.

Šis klipas tikrai patiks ne kiekvienam, bet, matyt, autorių sumanymas toks ir buvo – nustebinti ir šokiruoti.

VIDEO: Duck Sauce - Big Bad Wolf [OFFICIAL]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius