Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2014 05 16

Festivalis „Bliuzo naktys“ skelbia savanorių atranką

Daugiau nei 20 metų gyvuojančio ir ne vieną gerbėjų kartą užsiauginusio festivalio „Bliuzo naktys“ organizatoriai kviečia savanorius įsilieti į komandą ir iš arti pamatyti, kaip gimsta legendos.
Festivalys „Bliuzo naktys“ skelbia savanorių atranką
Festivalys „Bliuzo naktys“ skelbia savanorių atranką / Festivalio nuotr.

Ypatingos dvasios festivalis „Bliuzo naktys 2014“ įvyks liepos 4-5 dienomis prie Lūksto ežero Varniuose. Daugiatūkstantiniam festivaliautojų būriui koncertuos Stevenas Seagalas su grupe, Angela Brown su „Latvian Blues Band“, Arina ir „Veto Bank“, „Giedrė & Blues Band“, „Garbanotas bosistas“, „The Cathouse Radio“ ir daugelis kitų puikių muzikantų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Jungtinių Valstijų.

Savo gilias tradicijas turintis festivalis „Bliuzo naktys“ kaip visada yra atviras entuziastingiems žmonėms, kurie nori tapti jo dalimi, iš arti pamatyti, kaip viskas vyksta, susirasti naujų draugų ir patirti daugybę įspūdžių. 

Martyno Siruso nuotr./
Martyno Siruso nuotr./"Bliuzo naktys 2013" akimirka

„Jeigu esate greitos reakcijos, imlūs informacijai, atsakingi, darbingi, drąsūs ir jums patinka dideli renginiai – pildykite savanorių anketą puslapyje bliuzonaktys.lt ir galbūt liepą susitiksime festivalyje, – kalbėjo „Bliuzo naktų“ vadas Algirdas Barniškis-Blėka. – O jeigu festivaliai yra tiesiog jūsų gyvenimo būdas, ir svajojate juose praleisti visą vasarą – gali būti, kad šiemet pakviesime jus savanoriauti dar dviejuose šauniuose muzikos ir pramogų festivaliuose – „Galapagai“ ir „Roko naktys“, kurie rugpjūtį vyks Zaraso saloje ir Varėnos Dainų slėnyje!“

Savanoriai anketas privalo užpildyti iki birželio 8 dienos. Norintieji savanoriauti visuose trijuose minėtuose festivaliuose, tai turi nurodyti motyvacijos skiltyje. Festivalyje paprastai dirba bemaž šimtas savanorių, nors norinčiųjų būna kelis kartus daugiau, todėl pildant anketą svarbu išmaniai pateikti savo pranašumus. 

„Bliuzo naktų“ festivalyje savanoriai dėvi skiriamąją simboliką ir rūpinasi įvairių užduočių koordinavimu. Festivalių svečiai neretai išvykdami dėkoja ne tik koncertų rengėjams, bet ir gerai pasirodžiusiems savanoriams.  „Bliuzo naktų“ savanoriai darbą pradės jau liepos 2-ąją.

Rūtos Savickaitės nuotr./Gyvūnų globėjai ne pirmą kartą dalyvavo „Bliuzo naktyse“.
Rūtos Savickaitės nuotr./Gyvūnų globėjai ne pirmą kartą dalyvavo „Bliuzo naktyse“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius