-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 23

Girmantės Vaitkutės koncerte atlikėją bučiavo pats Džeimsas Bondas

Šeštadienio vakarą šv. Kotrynos bažnyčia buvo pilna – vilniečiai ir miesto svečiai rinkosi į Girmantės Vaitkutės programos „Meeting Adelė“ gyvo garso koncertą. Po ilgos pertraukos pristatyta atnaujinta programa nestokojo staigmenų tiek žiūrovams, tiek patiems atlikėjams.
Girmantė Vaitkutė
Girmantė Vaitkutė / Tautvydo Rasiulio nuotr.

Koncerto metu skambėjo populiariausios ir gražiausios britų atlikėjos Adelė dainos: „Rolling in the deep“, „Skyfall“, „Someone like you“ bei daugelis kitų. Šį kartą profesionaliu atlikimu garsėjanti Girmantė scenoje pasirodė ne tik su įprastai ją lydinčiais muzikantais – M.Leskausku (klavišiniai), J.Martinkėnu (gitara) ir A.Kairiu (mušamieji) – prie projekto prisijungė ir styginių kvartetas: K.Morozova (I smuikas) Ž.Ovsiukaitė (II smuikas), V.Lisauskas (altas) ir T.Ramančiūnas (violončelė). Styginių kvartetas šiai programai suteikė įvairovės, turtingesnio ir dar profesionalesnio skambesio.

Dainininkė koncerto metu šiltai bendravo su publika, kuri atsakė tuo pačiu – reagavo į viską, kas vyko ant scenos, kartu dainavo, plojo į muzikos ritmą. Žiūrovų taip pat laukė staigmena. Garsiosios Adele dainos „Skyfall“ pabaiga buvo netikėta tiek koncerto publikai, tiek pačiai atlikėjai. Skambant paskutiniams dainos akordams scenos link išsiveržė dainos herojus – Jamesas Bondas. Jis užlipo ant scenos ir pabučiavo nustebusiai Girmantei į skruostą. Dainininkė sureagavo profesionaliai, tačiau po koncerto prasitarė, kad tai jai buvo didelė organizatorių staigmena.

Vakaro kulminacija tapo bene žinomiausia Adele daina, „Rolling in the Deep“, skambėjusi koncerto pabaigoje. Publika dainavo ir plojo kartu, o dainai pasibaigus ovacijomis prašė kūrinį pakartoti. Girmantė išpildė žiūrovų prašymą ir publika jau nesisėdo, o dainą traukė bene garsiau už pačią atlikėją.

Itin didelio populiarumo sostinėje susilaukęs Girmantės koncertas jau spalio 11 dieną pasirodys ir Kaune, Žalgirio arenos Amfiteatre.

Tautvydo Rasiulio nuotr./Girmantės Vaitkutės koncertas „Meeting Adele“
Tautvydo Rasiulio nuotr./Girmantės Vaitkutės koncertas „Meeting Adele“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius