-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 15

Grandiozinio šokių muzikos šou žvaigždės „Scooter“ komanda stebina techniniais sprendimais

„Jau daugiau kaip du mėnesius su „Scooter“ techninių sprendimų specialistais deriname kiekvieną smulkmeną tam, kad vienintelis garsaus atlikėjo pasirodymas Lietuvoje prilygtų rengiamiems žinomiausiose pasaulio arenose“, – apie kovo 3 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje išskirtinį šokių muzikos ir šviesų renginį sakė vienas iš jo organizatorių Rytis Kuzmenka.
„Scooter“
„Scooter“ / Grupės archyvo nuotr.

Anot jo, kartu su „Scooter“ privačiu lėktuvu renginio dieną atvyks 15 žvaigždės komandos narių, tačiau už techninius sprendimus atsakingi šios srities virtuozai arenoje darbuosis kelias dienas prieš koncertą.

Tam, kad galėtų tinkamai pasiruošti, meistrai smulkiai išanalizavo didžiausios mūsų šalies renginių erdvės galimybes. Koncerto organizatoriams teko nufotografuoti ir persirengimo kambarius, pateikti jų planus.

„Gausime aiškius nurodymus, kokioje erdvėje kas įsikurs. Laukiame ir detalesnio dainininko pageidavimų sąrašo“, – sakė R.Kuzmenka.

Pagrindinėse patogiausiose arenos erdvėse bilietai jau parduoti, todėl, pasak R.Kuzmenkos, artimiausiu metu bus atidaryti papildomi sektoriai, iš kurių bus galima stebėti koncertą.

Jau žinoma, kad „Scooter“ viešnage Lietuvoje domisi ne tik tautiečiai, bet ir kaimyninių šalių šokių muzikos gerbėjai.

Grupės archyvo nuotr./„2Unlimited“
Grupės archyvo nuotr./„2Unlimited“

„Juk tiek ryškių žvaigždžių, kiek scenoje žiūrovai išvys šįkart, pamatyti retai kada pasitaiko“, – sakė R. Kuzmenka, prisurdamas, jog grandioziniame šou žibės ir tokios legendinės žvaigždės kaip atlikėjas „DJ Sash“ ir pirmą kartą Lietuvoje viešėsiantis kolektyvas „2 Unlimited“.

Pirmasis Kauno „Žalgirio“ arenos erdves drebins atlikėjas DJ Sash– tai dešimt metų populiarumo, 17 milijonų parduotų albumų kopijų ir daugiau kaip 60 auksinių bei platininių apdovanojimų. Pirmasis singlas „It`s My Life“ buvo išleistas 1995 m. ir iškart tapo Europos klubų hitu. Atlikėjas scenoje su visais dalinsis savo auksiniais hitais: „Equador“, „Encore Une Fois“, „Mysterious Time“, „Adelante“ ir kt.

Vargu ar rasime nežinančių grupės „2 Unlimited“ ir kultiniais tapusių jų super hitų „No Limit“, „Tribal Dance“, „Twilight Zone“, „Let The Beat Control Your Body“ ir daugelio kitų.. Legendinė šokių muzikos grupė mūsų šalyje viešės pirmąjį kartą ir neabejojama, kad „2 Unlimited“ privers šokti visus susirinkusius gerbėjus!

Koncerte Kaune legendinis „Scooter“ atliks žinomiausias savo per dvidešimt penkis muzikavimo metų sukurtus kūrinius – skambės visiems mintinai žinomos dainos: „Maria“, „Fire“ ir „How much is the fish“, „J‘adore Hardcore“, ir „Nessaja“, „Move Your Ass“, „I‘m Raving“, „What is the Question“ bei kitos dainos.

Asmeninio albumo nuotr./DJ Sash
Asmeninio albumo nuotr./DJ Sash

Galinga garso ir vaizdo aparatūra, specialieji efektai ir scenos sprendimai bei nesuvaldoma energija sukrės „Žalgirio“ areną iš pagrindų! Legendinės grupės paruošė ypatingą programą, kuri neleis suabejoti, jog gyvename elektroninės muzikos eroje!

Neabejojame, kad „Scooter“, „2 Unlimited“ ir DJ Sash grandiozinis šou ir iš scenos pulsuojanti šokių muzikos energija, bus vienas iš ryškiausių renginių Lietuvoje ateinančiais metais!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius