-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 17

Grupė „Pikaso“ ir V.Perminaitė dovanojo širdį emigrantams

Grupė „Pikaso“ ir buvusi grupės „Mango“ narė Viktorija Perminaitė, vasario 12-14 dienomis šv. Valentino dienai skirto koncertinio turo Airijoje ir Didžiojoje Britanijoje metu surengė tris itin didelio pasisekimo sulaukusius pasirodymus tautiečiams Piterbore, Londone ir Dubline.
Viktorija Perminaitė
Viktorija Perminaitė / Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr./Grupė „Pikaso“
Grupė „Pikaso“
V.Perminaitė su soline programa į užsienį vyko pirmą kartą.

„Labai maloniai nustebino, kad svetur gyvenantys lietuviai žino ir mėgsta ne tik „Mango“, bet ir mano solines dainas. Vos suskambus pirmiems dainos akordams atpažindavo dainą ir dainavo kartu su manimi“, – džiaugėsi atlikėja.

Pasak jos, nors turas išties buvo nelengvas – daug jėgų atėmė kelionės ir trūko poilsio – visa tai atpirko žiūrovų emocijos ir puiki nuotaika. Be to, V. Perminaitė Londone aplankė senus draugus ir pasivaikščiojo po pavasarėjantį miestą. Grupės  „Pikaso“ vyrukai Londone koncertavo jau trečią, o Piterbore ir Dubline pirmą kartą. Populiari trijulė koncertų metu lietuviškos muzikos gerbėjams atliko grupės hitus, kurie susilaukė gausybės ovacijų ir kai kuriuos kūrinius atliko dar kartą.

„Esame labai patenkinti šiais koncertais, kurie tapo puikia įžanga atlikėjų turui po Lietuvą „Legendos sugrįžta“, į kurį jau šį savaitgalį jie leisis kartu su lietuviškos popscenos legenda – grupe „Junior“. Įtemptas koncertų grafikas buvo gera treniruotė atlikėjams – per kelias dienas aplankėme tris miestus, pakeliavome ir linksmai nusiteikę grįžome į Lietuvą tęsti pasirodymų“, – sako prodiuseris Mindaugas Bendžius.

„Visi koncertai praėjo kuo puikiausiai, o sunkmetis daugybei žmonių nesutrukdė ateiti pasiklausyti savo mėgstamų atlikėjų. Gausus būrys žiūrovų patvirtino faktą, kad svetur gyvenantys tautiečiai yra pasiilgę lietuviškos muzikos ir jiems reikia tokių renginių, todėl ketiname ir ateityje organizuoti populiarių lietuviškų grupių koncertus “, – džiaugiasi lietuvaičių turą organizavusios tarptautinės koncertų agentūros „Events For You” projektų vadovė Austėja Paulauskaitė.

Pasak jos, dėl šios priežasties organizuojant renginį sulaukta palaikymo ir iš LR ambasadų Jungtinėje Karalystėje ir Airijoje. LR ambasadorius Jungtinėje Karalystėje Oskaras Jusys ir įgaliotasis ministras Petras Anusas ne tik stebėjo koncertą, bet ir po renginio asmeniškai susitiko su atlikėjais bei padėkojo jiems už pasirodymą. Dubline pasiklausyti lietuvaičių atvyko ir LR ambasados Airijoje patarėja Natalija Bacevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius