-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 04

Grupė „ŽAS“ vėl sudrebins Londono sceną

Gegužės 7 dieną, šeštadienį, „Stratford Town Hall“ Londono lietuvaičiams koncertuos grupė „ŽAS”. Koncerto metu pasirodymą surengs ir šiuo metu Londone gyvenanti, buvusios grupės „Mango“ narė Viktorija Perminaitė. Po šešerių metų pertraukos vėl į Londoną koncertuoti atvykstantys grupės „ŽAS“ nariai ketina ne tik sudrebinti Didžiosios Britanijos sostinės sceną, bet ir apsilankyti futbolo varžybose.
ŽAS koncerto akimirka
ŽAS koncerto akimirka / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Buvo laikas kai Londone tikrai būdavome dažnai – koncertuodavom, linksmindavomės, stebėdavom futbolo varžybas. Bet prieš kelias dienas paskaičiavome, kad paskutini kartą lankėmės NET prieš 6 metus. Tikrai senokai“, – sako grupės narys Linas Zareckas-Choras ir patikina, kad energija trykštantys atlikėjai lietuvaičiams ketina surengti grandiozinį šou.

Koncertuoti į Londoną „ŽAS“ vyksta su muzikantų grupe. „Šiuo metu grupėje yra šeši žmonės. Super chebra, geriausi muzikantai Lietuvoje. Kartu grojame jau 5 metus. Beje, šį kartą kaip ir pasaulio mega žvaigždės atvykstame su savo virėju, Bilu, kuris turi net savo TV šou“, – juokauja Choras.

Pasak jo, į koncertą atėję tautiečiai ir jų draugai kitataučiai tikrai gerai praleis laiką. Skambės ne tik hitais tapusios grupės „ŽAS“ dainos, bet ir nauji kūriniai. „Žinoma, sugrosime hitus – kaip mes be „Po stikliuką“? Čia tas pats, kas Metallica be „Seek & Destroy“. Bus ir „Man gerai“, bet ta versija, kuri skambėjo albume „Dozė“. Beje, daina „Myliu Kiną“ gyvai skamba visai kitaip, nei visi įpratę ją girdėti. Daug kam bus netikėta“, – teigia Choras.

Daug draugų Londone turintys grupės nariai tikisi, kad spės su visais pabendrauti koncerto metu, o po renginio žada aplankyti futbolo rungtynes. „Mus tikrai galima bus sutikti „WestHam United“ futbolo varžybose. Tame stadione dar nebuvom.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius