-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 21 /18:09

Įsiplieskus ginčui dėl pinigų, Vilniuje atšaukiamas „Grammy“ laureato Nelly koncertas

Penktadienį paaiškėjo, kad žinomo JAV reperio Nelly koncertas Vilniuje, kuris jau kartą buvo perkeltas iš balandžio mėnesio į gegužės 10-ąją, yra visai atšaukiamas, praneša Žmonės.lt.
Nelly
Nelly / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Brangūs draugai. Po ilgų derybų mes nusiuntėme laišką „Ticketpro“. Pagal sutarties sąlygas, įmonė turėjo sumokėti įmoką už parduotus bilietus kas savaitę, tačiau praėjus pusantro mėnesio mes vis dar nesame gavę nė vieno lito. Mums taip pat nebuvo atsiųsta informacija, kodėl nėra sumokami pinigai už parduotus bilietus. Nuo vasario 20 dienos „Ticketpro“ nebeturi teisės pardavinėti bilietus į Nelly koncertą ir šis renginys yra atšaukiamas. „Ticketpro“ yra įpareigota sumokėti baudą už atšauktą renginį ir 100 proc. kompensuoti pirkėjams išlaidas už įsigytus bilietus. Dar kartą norime pabrėžti, kad mes negavome jokių pinigų iš „Ticketpro“. Labai atsiprašome už šią situaciją, tačiau mes negalime leisti, kad tokie įvykiai pakenktų mūsų ir atlikėjo vadybos santykiams. Jūs vis dar turite galimybę pamatyti Nelly, kuris koncertuos Taline gegužės 9 dieną“, – rašoma Latvijos agentūros „Nice Promotions“, kuri rūpinasi Nelly koncertiniu turu Baltijos šalyse, atstovų paviešintame pranešime.

„Taip, pinigai nebuvo pervesti, bet tai buvo padaryta ne dėl mūsų kaltės, kaip teigiama jų pareiškime. Pinigai buvo užlaikomi dėl jų įsipareigojimų nevykdymo trečiosioms šalims, kurių įvardyti negaliu. Mes gavome iš jų oficialų raštą ir kreipimąsi, kurie yra perduoti teisininkams ir jie paruoš oficialų atsakymą. Apkaltinti mus, kad dėl mūsų kaltės neįvyks koncertas, yra visiška nesąmonė“, – Žmonės.lt teigė bilietus platinančios kompanijos „Ticketpro“ atstovas Ignas Dirma.

Kiek vėliau bendrovė išplatino žiniasklaidai oficialų pareiškimą.

„Ticketpro Baltics“ vykdė visus mokėjimus pagal susitarimą su renginio organizatoriais. Taip pat pagal susitarimą tiesiogiai buvo atliekami mokėjimai renginiui skirtų patalpų nuomotojui. Tai oficialus „Ticketpro Baltics“ atsakymas į užklausas dėl pasirodžiusios informacijos socialiniuose tinkluose, jog „NELLY VIP“ koncertas neįvyks dėl bilietų platintojo laiku nevykdytų mokėjimų“, – rašoma pranešime.

„Tokie pareiškimai mus stebina ir manome, kad savo veiksmais ir viešais pareiškimais jie pažeidžia sutartį bei gadina mūsų reputaciją“, – situaciją komentuoja „Ticketpro Baltics“ atstovas Deividas Afarjancas. Taip pat pranešama, kad „Ticketpro Baltics“ visą informaciją ir dokumentus perdavė įmonės advokatams, su prašymu įvertinti situaciją iš teisinės pusės, esant reikalui ginti įmonės interesus teisinėmis priemonėmis.

Į koncertą bilietus įsigiję Nelly gerbėjai dėl pinigų grąžinimo turi kreiptis adresu info@ticketpro.lt

Nelly koncertą nuo pat pradžios persekiojo nesklandumai. Portalas Žmonės.lt anksčiau rašė, kad balandžio 11 d. „Teatro arenoje“ turėjęs vykti 4 „Grammy“ apdovanojimų laureato, ritmenbliuzo ir hiphopo atlikėjo Nelly koncertas buvo perkeltas į gegužės 10 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius