Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 02 13

Įvertinkite: Eglė Jakštytė pristato dainos „Skrendi“ vaizdo klipą

Neseniai naują albumą išleidusi atlikėja Eglė Jakštytė klausytojams pristato naujausią savo vaizdo klipą dainai „Skrendi“.
Eglė Jakštytė
Eglė Jakštytė / Gedimino Žilinsko nuotr.

„Tai – pirmoji autorinė mano daina, norėjau, kad ir klipas būtų originalus, ypatingas. Pasirinkau rokerišką įvaizdį, filmavimui puikiai tiko mano kitam projektui įsigytas odinis švarkelis ir prie jo priderinti aukštakulniai. Norėjau atrodyti laisva, jaunatviška, svajojanti, tikiuosi, žiūrovai būtent tai ir pamatys.“

Nors klipas labai šviesus ir nuotaikingas, tačiau filmavimo dieną Eglė dar ilgai atsimins kaip kupiną mažų ir tikrai neplanuotų nesklandumų.

Gedimino Žilinsko nuotr./Eglė Jakštytė
Eglė Jakštytė

„Filmavimo diena pasitaikė vėjuota, apsiniaukusi ir ypač šalta. Su kūrybine grupe buvome suplanavę filmuoti lauke, todėl teko greitai prisitaikyti prie tokių ne itin palankių oro sąlygų. Klipe – daug veiksmo, bėgiojimo, šokių, tai pareikalavo  ypatingos ištvermės, nuoširdžiai džiaugiausi opetaroriui užbaigus paskutinį kadrą, nebenorėjau daugiau žengti nė centrimetro avėdama aukštakulniais“, – atviravo Eglė.

Vaizdo klipe dainininkei talkino šokėjai iš grupės „AK dance studio“.  „Vaikinai – tikri profesionalai, su jais dirbti buvo paprasta, vieni kitus supratome iš pusės žodžio“, – kolegomis džiaugėsi Eglė.

Pavadinimas pasufleravo klipo temą. „Ieškojome aerodromo ir lėktuvų, norėjome vaizduoti skrydį į begalinį dangų. Man teko sėstis už lėktuvo vairalazdės, bet tik trumpam, kol sukosi propeleriai. Ta akimirka buvo pilna adrenalino, jaudinausi labiau, nei lipdama ant scenos prieš minią žmonių“, – apie ekstremalias filmavimo detales pasakojo Eglė. 

Atlikėja pabrėžia, kad klipo siužetas, kaip ir visa jos kūryba, laviruoja tarp realybės ir sapno, kuriame Eglė savo dainomis skrenda iki pat dangaus.   

Pažiūrėkite ir įvertinkite Eglės vaido klipą dainai „Skrendi“:

VIDEO: Eglė Jakštytė „Skrendi“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius