Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 02 21

Įvertinkite: naujame klipe Nėrius Pečiūra įamžino žiemos virsmą pavasariu

Atlikėjas Nėrius Pečiūra pristato naują, savos kūrybos muzikinį vaizdo klipą „Paklausk manęs kaip sekasi“. Klipo autorius sako, kad dainoje sueiliuotos mintys apie tai, kaip po sunkios žiemos neišvengiamai ateina pavasaris bei vasara ir kiek šie nuostabiausi metų laikai žmogui atneša laimės.
Nėrius Pečiūra
Nėrius Pečiūra / Asmeninio albumo nuotr.

„Klipo įžangoje per keletą sekundžių montažu ir madingu „time lapse“ efektu pademonstruojama kaip prasideda šiltasis metų laikas – nutirpsta sniegas, pražįsta gėlės, greitai ateina vasara ir merginos lieka tik su maudymosi kostiumėliais“, – sako N.Pečiūra.

Sniego nutirpimą ir gėlių pražydimą N.Pečiūra sukūrė su dviem plaukų džiovintuvais. Gėlių parduotuvėje jis nupirko keletą vazonų su žiedais. Juos užkasė sniege darželyje po buto langais. Ir dviem plaukų džiovintuvais keturiasdešimt minučių į sniegą pūtė karštą orą. Po to filmuota medžiaga buvo pagreitinta ir virto trimis klipo sekundėmis. Taip kino kalba pavaizduojama žmogaus būsena, kai jį galutinai užknisa žiema ir jis karštai laukia pavasario, gero oro, meilės ir paplūdimio malonumų.

Tolimesniu klipo leitmotyvu tapo filmuota medžiaga iš kelių merginų fotosesijų. N.Pečiūrai kartais tenka padirbėti fotografu. Fotografuoja jis dažniausiai moteris, nes yra išstudijavęs vadovėlį „Moters portretas šiuolaikinėje fotografijoje“. „Tai gana paprasta. Visos dailiosios lyties atstovės fotografijose turi atrodyti labai gražiai. Štai ir visa koncepcija, kurios siekiu visomis priemonėmis“, – aiškina N.Pečiūra.

Fotosesijų metu jis nepamiršta, kad yra ir muzikinių vaizdo klipų režisierius, todėl  kartais paspaudžia ir filmavimo mygtuką. Tokiu būdu per vienerius metus Nėrius surinko apie šimtą epizodų iš pačių įvairiausių fotosesijų, kurie pateko į dainos „Paklausk manęs kaip sekasi“ vaizdo klipą.

„Moters grožis – tai pavasaris, vasara, meilė ir šiluma. Tokia pasaulio samprata ir alsuoja šis vaizdo klipas“, – tikina Nėrius.

Anot Nėriaus Pečiūros, tai aukščiausio lygio kinematografiškas klipas, kurį verta pažiūrėti ne tik dėl ypatingo grožio gamtos peizažų, bet ir dėl estetiškai erotiškų scenų.

Skaitytojams siūlome peržiūrėti naują N.Pečiūros vaizdo klipą ir įvertinti jį komentaruose.

VIDEO: Nėrius Pečiūra – „Paklausk manęs kaip sekasi“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius