Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 07

Įvertinkite: „Naujoms pupytėms“ naują dainą „Aš banga“ išrinko Simas Jasaitis

Kalėdiškai nusiteikusi merginų grupė „Naujos pupytės“, su Oksana Pikul priešakyje, 15min.lt skaitytojams pristato savo naują dainą – „Aš banga“. Iš daugybės dainų pasiūlymų pasirinkti būtent šį kūrinį merginoms padėjo krepšininkas ir O.Pikul mylimasis Simas Jasaitis.
Grupė „Naujos Pupytės“
Grupė „Naujos pupytės“ / Gedimino Žilinsko nuotr.

Merginos neslėpė, kad ankstesnis jų dalyvavimas projekte „Olialia pupytės“ stokojo individualumo ir kūrybiškumo. „Tiesą sakant, į mūsų nuomonę pasirenkant radijo singlus ne visada buvo atsižvelgiama ir kartais, neslėpsime, buvom verčiamos dainuoti šlamštą, – atviravo merginos. – Dabar mes pačios renkamės, kuria kryptimi judėti.“

Asm. albumo nuotr./Oksana Pikul ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis

Pasklidus žiniai apie merginų grupės atsikūrimą, O.Pikul pripažino sulaukusi gausybės dainų pasiūlymų iš geriausių Lietuvos muzikos prodiuserių. Mergina tikino, kad rinktis tikrai buvo iš ko.

„Mes dienų dienas klausydavomės mums pasiūlytų kūrinių ir po truputį susidarėme savo nuomonę, kuri daina labiausiai tiktų mūsų naujai atkurtam kolektyvui. Tačiau kaip ir dažnai nutinka merginoms, dar dvejojome, todėl galutinį sprendimą priėmė Simas (Oksanos širdies draugas S.Jasaitis – red. past.). Jis nedvejodamas išsirinko dainą „Aš banga“. Labai džiaugėmės, kad mūsų nuomonės sutapo šimtu procentų“, – pasakojo Oksana.

„Naujos Pupytės“ debiutinę savo dainą „Aš banga“ ir visiškai atnaujintą kalėdinę programą jau nuo gruodžio vidurio pristatys Lietuvos klausytojams kalėdinio turo po Lietuvą metu.

Įvertinkite „Naujų pupyčių“ dainą „Aš banga“:

VIDEO: Naujos Pupytės - Aš Banga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius